Herkutellen kesän läpi: laventeli-hunajakakku
Hunajalla höystettyä
Hunajalla höystettyä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 4 munaa
  • 2 dl sokeria
  • 1 dl hunajaa
  • 1,5 tl ruokasoodaa
  • 2 oksaa laventelia
  • 6 dl vehnäjauhoja
  • 2-3 oksaa laventelia
  • 1 dl kermaa laventelin keittämiseen
  • 2 dl kermaa vaahdoksi
  • 225 g mascarpone -juustoa
  • 150 g ranskankermaa
  • 1 rkl juoksevaa hunajaa
  • 1 maustemitta vaniljaa
  • 5 minuuttia, siten että pohja saa juuri ja juuri väriä. Pohjia tulee paksuudesta riippuen muutama, joten hyvin saa kerroskakun aikaan.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.