Herkuttele laskiaispullilla paaston alkajaisiksi
Penan loki
Penan loki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 5 dl maitoa
  • 50 g hiivaa tai
  • 3 pss kuivahiivaa
  • 2 muna
  • 2 tl suolaa
  • 2 dl sokeria
  • 2 tl kardemummaa
  • 2 dl perunajauhoja
  • 14 dl vehnäjauhoja
  • 100 g voita
  • 1 muna mantelilastuja tai rouhetta
  • 4 dl kermaa
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 2 rkl sokeria
  • mansikkahilloa
  • 200 g mantelimassaa
  • 3 rkl kermaa mantelimassan notkistamiseen
  • 10 min Leikkaa jäähtyneistä pullista kansi irti ja täytä haluamallasi täytteellä.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.