Kinkkuvoileipäkakkun. 10 palaa ruisvuokaleipään. 10 palaa paahtoleipääTäyte. 400g palvikinkkua kuutiona1 iso paprika kuutiona200g ruohosipulituorejuustoa150g ranskankermaamustapippuriaKostutukseen
Kuten blogin nimestäkin voi päätellä niin smoothiet ovat hyvin lähellä sydäntä. Niiden helppous ja monipuolisuus tuo ruokavalioon ihan uusia makuja ja ruoka-aineden yhdistelmiä
Versojen kasvatus on helppoa ja mukavaa puuhaa. Pääsiäinen on vilahtamaisillaan ohi ja tämän ruokabloggaajan mämmit on vielä pakastimessa ja pashat suunnittelun asteella
Näitä ruusukimpun mallisia voileipäkakkuja on näkynyt somen uutisvirrassa pitkin kevättä. Tällaista kakkua minulta toivottiin myös Facebookin välityksellä joitain kuukausia sitten
Tytön 3-vuotissyntymäpäivillä suolaisina tarjottavina oli Pororullat ja Lohikranssi. Pororullat ovat pieiniä maukkaita suolaisia suupaloja, mitkä sopivat mielestäni erinomaisesti mm
Miksi kasvatus petti juuri tällä kertaa. Kauniin punaista uunissa kermassa haudutettua tuoretta nieriää, keitettyä riisiä, syksyn sadon porkkanoita ja kukkakaalia
Tällainen resepti syntyy, kun illalla lukee uutta Glorian ruoka &viini -lehteä (6/2015), seuraavana päivänä näkee sattumalta kaupassa mahtavan tuoreita kuhafileitä ja yrittää sitten ulkomuistista keräillä ostoskoriin lehdessä ihaillun kuhareseptin tyyppiset ainekset
Eilen oli pitkästä aikaa sukujuhlien vuoro, kun enoni täytti vuosia. Aivan liian harvoin tulee sukulaisia nähtyä, joten oli kyllä mahtavaa, kun juhlat järjestivät
Kaksi kuukautta on tainnut vierähtää viimeisestä bloggauksesta. Ajattelin jo oikeastaan lopettaa koko bloggailun, kun tämä on tämmöistä omaa, hassua monologia ollut jo pitkän aikaa
Moikka pitkästä aikaa. Kylläpä on taas kulunut aikaa viimeisestä kirjoituksesta. Kipu kierre ei loppunutkaan mitä aikasemmin kerkesin ajatella, mutta jospa nyt voisi aloittaa uudenvuoden elämisen uudestaan ilman mitään lisä mausteita
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.