Tässä yksi versio ylikypsäksi savustetusta porsaan kasslerista, jonka makumaailman vein kuitenkin lähemmäksi välimerta, koska tämä liha oli osa tyttäremme rippijuhlien välimeren henkistä buffet-pöytää
Toki hän taidolla valikoi ohjeista parhaimmat. Pitkään haudutettu hernekeittojoulukinkusta. Muistuttelen jo etukäteen, että huolella hauduteltu hernekeitto on muuten oiva syy jättää syömättä joulukinkkua ihan ähkyyn saakka
4. d. l. k. u. i. v. a. h. e. r. n. t. ä. 2. (. s. p. o. ). 1. 5. 0. -. g. Ö. j. y. m. ö. f. c. T. M. S. ,. H. K. 3. L. /. 6. 7. J. ". E. Y. I. e d l. d l. t l
Olen aikaisemminkin tehnyt hernekeittoa haudutuspadassa, silloin jauhelihaversiona. 1 rkl paahdettua sipulirouhetta (tai 1 sipuli). suolaa 1 tl tai maun mukaan. 1 tl tai maun mukaan
s. o. v. e. l. t. u. y. k. i. ä. n. a. j. H. r. h. d. ö. m. p. ,. A. O. 8. N. (. ). C. c. -. P. S. z. K. E. T. V. Y. ". L. I. 5. 0. g. 1. R. w. J. M. 3. 7
Y. h. d. e. s. ä. u. o. i. k. b. l. g. t. a. n. ,. K. p. ö. y. v. m. r. w. j. E. S. J. R. T. W. 5. 0. (. ). 2. 4. 1. 3. O. V. M. N. L. P. &. -. I. G. U. A. <. 3 l. d l. r k
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.