Hienonna sipulit. Kuullota sipuleita kattilan pohjalla öljyssä. Lisää vesi, fondi ja herneet. Keitä 5. 10 minuuttia, kunnes herneet ovat kypsiä ja alkavat hajota
Pehmeän samettinen sosekeitto. Pari viikkoa sitten vietimme ystävieni kanssa rapujuhlia pitkän kaavan mukaan ja alkupalaksi nautiskelimme ystäväni keittelemää ihanaa Cremé Ninon -tuorehernesoppaa, joka aateloidaan kuohuviinillä tai samppanjalla
Hernesosekeitto tuoreista herneistä. Siinä ainekset kuukauden raaka-aineesta keittämääni toiseen reseptiin, Creme Ninon -henkiseen hernesosekeittoon, jossa kuohuviinin sijaan soppaan lorautetaan valkoviiniä
Crème Ninon on hienostunut ranskalainen alkukeitto. Tuoreista herneistä tai pakasteherneistä valmistettu samppanja-hernekeitto on keväistä juhlaruokaa niin väriltään kuin maultaankin
CHILILOHTA JA MAUKAS HERNESOSEKEITTOLohta yksi reilu file per ruokailijaKasvislientä 7 dlKermaa 2 dlPakasteherneitä 400 grammaaChiliä noin 5 - 10 grammaa (rawit)Sipulia n
Hernesosekeitto (1 annos)1 pss pakasteherneitämuutama desi kasvislientäkourallinen basilikaasuolaa ja pippuriaKeitä herneitä muutama minuutti pienessä määrässä vettä/kasvislientä (niin, että juuri ja juuri peittyy)
vihreä hernesosekeitto. Aina juhlapyhien alla tulee selattua niin ruokalehtiä kuin nettiäkin ja mietittyä parasta mahdollista yhdistelmää alku-, pää- ja jälkiruoaksi
Créme Ninon eli ranskalainen hernesosekeitto on ehdottomasti yksi monista lempiruoistani. Teen keittoa yleensä ohjeella, joka löytyy kirjasta Ruokaa Ranskasta Hansin tapaan
Pakasteherneet muuttuvat kypsyessään ja soseutettuina ihanan makeiksi. Nopea ja herkullinen keitto. En ollutkaan ennen tätä keittoa tehnyt eli uusi tuttavuus, mutta hyväähän se oli
Lisää chilikastike, soijakastike ja wasabitahna. Soseuta keitto tasaiseksi. Tarkista maku. Voit tehdä itämaisen hernesosekeiton jo edellisenä päivänä ja tarjoa sen lämmitettynä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.