Hilib ari la-foorneeyey
Pinjan Herkkula
Pinjan Herkkula
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Eli paahdettua lammasta somalialaisittain.
  •  
  • Ainekset
  • 1 karitsan lapa leikattuna isoiksi paloiksi
  • 4 valkosipulin kynttä murskattuna
  • 2 rkl kasvismaustetta (esim. “Allkrydda“, jota saa kaikista itämaisista kaupoista)
  • 2 rkl etikkaa tai sitruunamehua
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl mustapippuria
  • Laita uuni lämpenemään 250 asteeseen Sekoita valkosipulimurska, oliiviöljy, mustapippuri, etikka ja kasvismauste uunivuoassa ja lisää sitten lihapalat vuokaan. Kääntele lihoja, kunnes ne ovat kauttaaltaan marinoituja.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.