Tämän jälkeen valele pinta reeeeilusti oliiviöljyllä, painele taikinaan aurinkokuivattutomaattisilppu ja ripottele pinnalle myös rosmariiniaja sormisuolaa
Uunijuurekset ovat aina yhtä maistuva ja ravinteikas lisuke. Juureksia voi sekoittaa omien mieltymysten mukaan ja kruunata halutessaan vaikka vuohenjuustolla
Näin marjat sekoittuvat hilloon eivätkä nouse hillon päälle. Minäkin kehittelin hillon ja kuvailin sen, mutta en muistanut lähettää sitä tarpeeksi ajoissa, joten luomukseni jäi osallistumatta kilpailuun
Omenahillo1) pese ja kuori omenat 2) ota pois siemenkodat, paloittele 3) huuhtele ja laita 10 l kattilaan, lisää 1,5 dl vettä pohjalle 4) hauduta miedolla lämmöllä omenoita kunnes ovat pehmenneet (menee useampi tunti) 5) riko tehosekoittimella omenapalaset ihan sileäksi 6) lisää 1 kg hillosokeria, kiehauta levyllä 7) purkita & pakasta 8) herkuttele talvipakkasilla lettujen ja puurojen kanssa, kakun täytteenä jne
Blogiani seuranneille tämä tuskin on mikään paljastus. ) Juuri nyt tämä herkkuhirmu on ihan koukussa hillolla (ja margariinilla) päällystettyihin paahtoleipiin
Eilisen rosmariini-pannacotan jäljiltä laitoin rosmariinia aika varovasti, ja nyt sitä olisi ehkä voinut olla enemmänkin, mutta ei ruoka paha ollut näinkään
e. i. k. y. l. ä. n. o. t. a. h. d. s. M. u. m. p. v. ö. c. S. ,. r. j. P. K. H. 8. 0. g. 4. (. /. –. 6. ). 1. 2. 3. D. -. L. V. I. A. 5. J. T. ". à. f. x. R. O. N. a l. t l. d l
rosmariinia. Uunijuurekset ovat aina yhtä maistuva ja ravinteikas lisuke. rosmariinia. Juureksia voi sekoittaa omien mieltymysten mukaan ja kruunata halutessaan vaikka vuohenjuustolla
Tällöin maku muistutti enemmän lakritsiaja anis pääsi vielä enemmän oikeuksiinsa. Koska heikkouteni ei ole niinkään suklaa, vaan salmiakin vastustamaton aromiyhdistelmä, halusin kokeilla itsetehtyjä lakuja/salmiakkia
Viikonloppu tulla tupsahti ja keittiö välineet senkun sauhuaa. Ota kuoret pois ja eikkaa kuutioiksi. Kun aika on kulunut lisää joukkoon sokeri ja etikka
Raasta ensin parmesaanijuusto ja silppua nippu tuoretta rosmariinia. tuoretta rosmariinia. Parmesaani ja rosmariini sopivat erittäin hyvin yhteen ja näissä kekseissä makunautinto on mitä parhain
Keittiöni muuttui hetkeksi pieneksi karkkitehtaaksi ja lopputulos oli mahtava. Ja kaikkien herkkubloggaajien luomukset löytyvät Dansukkerin facebook-sivustosta täällä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.