Eilen oli tarkoitus mennä Helsingin uuteen Street Food tapahtumaan, mutta jotenkin laiskotti ja sääkin oli epävakainen, joten päätimme että sinne ehtii kyllä joku toinenkin viikko
Tuliset kanansiivet ovat ehkä yksi lempparini kanaruokien joukossa. Kuten aiemminkin olen todennut, luun vieressä se liha vaan sattuu olemaan paljon maukkaampaa ja mehukkaampaa kuin rintafileessä
Reilu vuosi sitten osallistuimme oululaisella ruokabloggaajaporukalla Makukellarin järjestämälle mukavan rennolle ja samalla opettavaiselle kiinalaisen ruoan kokkauskurssille
Mun ruokafilosofia perustuu aika pitkälti siihen, että jos sen tekee itse niin se on parempaa. Siksi en voinut tänään ohittaa Peggyn Pienen Punaisen Keittiön postausta Facebookissa mihin hän oli linkittänyt ohjeen itsetehdyille hot dog sämpylöille
E. n. p. ä. o. l. i. s. t. d. e. a. k. r. v. u. j. h. m. y. ö. Y. ,. N. A. J. S. (. ). O. U. I. V. L. T. M. H. D. G. -. Ä. P. 4. 2. 1. 3. /. g. R. 0. 5. K. c. *. b. d l. t l
K. y. l. m. ä. n. t. a. v. i. -. o. h. k. p. e. r. u. d. s. T. j. ,. S. A. g. F. M. ). H. O. C. L. E. N. I. U. (. 3. 0. 1. 5. ö. 9. 7. 2. 4. %. P. /. Ä. V. x. c. J. b. f. +. d l
K. u. m. i. a. k. o. r. ,. y. l. ä. j. t. v. h. s. e. n. -. H. d. g. c. p. ö. b. w. M. E. O. B. Y. I. (. ). 1. €. P. N. ". V. L. 0. S. 3. 4. 7. 2. 5. J. /. T. R. f. è. ì. d l. t l
Kivaa viikonloppua kaikille. Meidän keittiössä leijaili tänään huumaavat tuoksut. Pitkästä aikaa kerkesin kokkailla niin, ettei tarvinnut lähteä kiireellä minnekkään
Ensi kerralla ehkä suurempi tylla ja hotimpaa savupaprikaa (nyt oli mietoa, kun en löytänyt hottiani), jalapeñoakin voisi laittaa lisää ja mietin, että sipuli olisi myös ihanaa
Kinuskikissa tarjoilee hot dogit eli kuumat koirat itse leivotuilla sämpylöillä. Nakin kylkeen sopii sinapin ja ketsupin lisäksi myös muita aineksia, kuten salaattia, suolakurkkua ja smetanaa
Hot dogit ovat ilmeisesti tällä hetkellä todella pinnalla, ja itsekin tuli juhannuksena kokeiltua, miltä Suomi-lomalleni tuliaisina tuodut itävaltalaismakkarat maistuisivat sämpylän välissä kaikkine lisukkeineen
Y. h. t. e. n. ä. v. i. k. o. l. p. u. a. m. ö. r. s. S. +. y. g. ,. j. d. N. E. K. -. b. H. D. J. A. G. &. 4. /. 2. 0. 1. 3. ½. 5. L. V. P. M. (. ). T. t l. d l
E. i. l. e. n. t. u. s. y. ö. ä. m. p. a. r. h. o. d. g. ,. k. I. c. -. j. v. H. C. A. B. T. J. O. f. V. L. 2. 1. 0. 4. (. ). 5. 9. b. /. K. N. U. t l. r k. d l
Eipä tainnut köökkimme olla ainoa, jossa porisi tänä viikonloppuna pho-keitto eli kotoisasti föö. Sen verran tehokasta kuhinaa Nyt-liitteen pho-testi tuntui nostattavan
Näitä vanhoja, kirjoittamatta jääneitä ohjeita piisaa aina vaan. Olikohan viime viikolla, kun kaivoin ikivanhasta reseptivihkosesta maissikuorrutteisen broilerin ohjeen, jota testasin hieman soveltaen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.