Vietin tänään kirjoituspäivää kotona ja valmistin lounassalaattini siitä, mitä kaapista löytyi. Paahdetuista punajuurista ja mantelilastuista, vuohenjuustosta sekä jääsalaatista syntyi mitä mainioin salaatti, jonka silasin hunajavinaigretellä
Moikka. Viime lauantaina juhlittiin vähän mun 25-vuotis synttäreitä kavereiden kanssa ja oli niin kivaa taas päästä laittamaan tarjoiltavaa, jotakin ihan muuta kuin perus arkiruokaa
Louhisaaren juoma on ihanan kesäinen juoma. Marsalkka Mannerheimkin tiesi, mikä on hyvää. Eva Mannerheim Sparren keittokirjassa, joka löytyy omastakin hyllystä, tätä luonnehditaan näin "Juoma, joka tuoksuu kesältä ja mustilta viinimarjoilta, kuohuu ja kimaltelee auringonpaisteen värisenä kuin samppanja"
Jälleen uusi pannukakkuresepti. Blaah, toivottavasti jatkat kuitenkin lukemistä vielä pidemmälle, sillä tämä viimeisen resepti on eittämättä PARAS tähän mennessä
Hyödynnä syksyn tomaattisato valmistamalla siitä maukasta tomaattiketsuppia. Tämän taatusti lisäaineettoman ketsupin makujen monimuotoisuus ja raikkaan maun täydellisyys korvaa sen valmistukseen käytetyn ajan
Viimeaikojen aamupalat ovat koostuneet lähes pelkästään chia-vanukkaista tai smoothieista. Tänäaamuna minun piti tehdä mehua, siivilöimällä kuidut talteen, mutta koska vitamix hoiti hommansa niinkin hyvin, siivilään ei juuri jäänyt mitään talteen otettavaa
Mitä muut edellä, sitä minä perässä, hieman jäljessä vain. Milloin olen tilaamassa Lifefactoryn lasipulloja, milloin metsästän epätoivoisesti Vimman lettileggingsejä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.