J. o. k. a. i. s. e. n. t. p. r. u. h. y. v. ä. l. m. K. ö. j. -. O. d. ,. A. S. T. I. E. P. U. L. 1. 2. ½. g. c. 3. Y. 5. N. f. 4. ¼. M. 8. b. 0. t l. d l
T. ä. n. o. s. t. i. m. e. k. p. a. r. j. l. h. ,. u. A. P. y. U. v. d. R. -. K. S. O. g. b. (. ). M. ö. V. 1. /. 2. w. f. c. W. I. '. q. C. F. x. E. B
Tarjoa helppo kastike fariinikaritsan kanssa. Lisäkkeeksi sopii helppo artisokka-perunapaistos. Käytä siihen valmiita, pakastettuja valkosipuliperunoita ja korvaa kerma valmiilla Vian maa-artisokkakeitolla
A. u. r. i. n. k. o. s. e. p. j. a. t. h. l. /. y. F. d. '. P. L. ö. ä. v. O. m. I. H. ,. J. V. g. 3. 1. 2. K. S. M. (. ). E. w. T. f. B. c. b. z. C. D. x. q. N
Voin kertoa, että se oli ehkä puuduttavinta, mitä teininä tiesin. Kurssin vetäjänä toimi Pekka Pärssinen, pitkän linjan ravintola-ammattilainen ja myös Karelia-ravintolan yrittäjä
V. e. h. n. ä. j. a. u. o. t. k. v. i. s. d. l. p. ,. r. m. ". P. J. y. A. H. M. E. g. B. c. -. *. O. L. N. T. I. K. S. 1. 9. 0. 2. 5. 3. ö. =. D. U. C. (. ). Y. f. R. 4. * l
Yhdessä lemppari blogissani huomasin reseptin terveellisempään, mutta silti "kermaiseen" kastikkeeseen ja halusin samantien sitä ihanuutta seuraksi lohelleni
) Löysin ohjeen Soppa365. Säästövapaalla yksi arkipäivä hujahti aika nopeasti. Kun ei palkka juossut, päätin tehdä lounaan niistä aineksista, mitä kotoa löytyi
Varsinkin kauriin filee olisi ansainnut päästä blogiin. Sen olisi hyvin voinut syödä ihan sellaisenaankin siivuina, mutta halusin hyödyntää myös maukkaan keitinliemen
75 g sinappia. Kuori appelsiinit ja sitruunat. Suikaloi kuoren keltaiset osat ja kiehauta vedessä. Valuta. Puserra appelsiinin ja sitruunoiden mehu, siivilöi kattilaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.