Viime vuosina olen alkanut jälleen valmistaa Queen Elizabethin kanaa brunsseille ja piknikeille. Äitini sai Chicken Queen Elizabeth -reseptin Leena-ystävältään joskus 90-luvulla. Ruoka kehiteltiin alun perin Englannin kuningattaren, Elizabeth II, kruunajaisten jälkeiselle juhla-aterialle vuonna 1953
Elizabeth Labaun Maailman paras karkintekijän käsikirja (suomennos Rita Oksanen, Tammi 2013) on nimensä mukaisesti monipuolinen johdatus makeisten valmistuksen maailmaan
Tuparitonttu toi joulun alla meille Elizabeth Labaun Karkintekijän Käsikirjan ja sitä on tullut tavattua ahkerasti kuola suupielessä, ja erityisesti tämä resepti on tullut testattua jo moneen kertaan
Sen perustivat keittiöpäällikkö Sam Mason ja muotoilija Elizabeth Valleau,jonka idea oli brändätä niinkin tavallinen elintarvike kuin majoneesi,ja koska tuo kauppa on pystytetty
Paikan nimi on Camellia Inn ja se sijaitsee Healdsburgissa. Sokeri tekee paljon myös rakenteeseen, joten varsinkin, jos käytät makeutusainetta, anna palojen kuivua kunnolla niitä vadilla käännellen
Idean arkicurryn valmistamiseen löysin Camellia Panjabin Intialainen keittokirja – 50 parasta Intian currya ja paljon, paljon muuta (Gummerus 1997) -keittokirjasta
Resepti on Carole Clements'n ja Elizabeth Wolf-Cohenin kirjasta Ranskalainen keittiö. Perjantaina äijä uhosi tekevänsä ensimmäisen yrityksen kohti alkukesän ruokahaastetta
Camellia Panjabin "50 Great Curries of India"-kirjasta löytyi kivan näköinen Goalainen-curry ja vaikka vähän alkuperäsistä reseptiä muutinkin, lopputulos oli kivan raikas. I found a nice looking Goan Curry from Camellia Panjabi's "50 Great Curries of India" - book and even though I changed a recipe a bit, it ended up being actually quite fresh and a bit different than your usual Indian curry
THE CAMEL COAT. Vihdoinkin. Oon puhunut tästä paljon ja haaveillut sitä enemmän. Tulin siihen lopputulokseen, että en voi millään elää ilman pitkää oversized beigeä villakangastakkia heh
Jonkin ihanan laukun, joka ei huutaisi olevansa hoitolaukku (eikä oikeasti edes olisikaan), jota voisi käyttää vuosia vielä hoitolaukkutehtävänsä jälkeenkin
Eat, pray, love – Omaa tietä etsimässä -kirjan kirjoittaja Elizabeth Gilbert kertoo ajatuksiaan ja havaintojaan luovasta elämästä, josta kirjoittaminen on vain yksi luovuuden alue
Kävin jokin aika sitten Helsingin Stockmannin Elizabeth Arden-pisteellä kuulemassa brändin tulevista uutuuksista, tutustumassa tarkemmin tuotteisiin ja samalla oli mahdollisuus myös meikkiin*
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.