Olemme kovin tottuneita valmistamaan ruokaa vain meille kahdelle, ja maittavat annokset aina jotenkin vain häviävät pöydästä heti tuoreeltaan, jolloin illasta toiseen päädytään siihen tilanteeseen, että täytyy tehdä taas uutta ruokaa
Nyt on syysflunssa iskenyt sekä minuun että vauvaan, joten laitan jakeluun postauksen joka on ollut valmiina odottamassa sopivaa hetkeä jo jonkin aikaa
On onni saada nukahtaa hymy huulilla ja voida huomata hymyilevänsä pitkin päivää. tänään on ollut yksi niistä päivistä jolloin elämä tuntuu hymyilevän, vaikka haastettakin riittää
Ohjeissa ei hirveästi eroavaisuuksia ollut, mutta lisättäköön että tuossa alkuperäisessä reseptissä oli täytteessä myös kirsikkatomaatteja, minä en niitä nyt kuitenkaan käyttänyt, sillä noudatin hyvin säntillisesti Eijan ohjetta
Related PostsIhan pilkulleen – pasta carbonaraPerjantai-illan nopea sitruunapastaAmmattilaisen arkiruokaa – kuhaa antiboiseTuoksuva vastalause suorittamiselle – LasagneJuhlat arjen keskellä – kello viiden tee ja mango-mandariinikakkuPienen talouden lasagne – Karitsa-punajuurilasagne
Kaikki olivat tosi hyviä, mutta kinuskidonitseja olisin voinut vetää samantein vaikka pellillisen. Entä onko säilytys huoneenlämmössä (kuorrutettuna) vai jääkaapissa
Että terkkujavain sinulle, joka olet virallinen koemaistajani. Tarkemmin asiaa makusteltuani letut kuitenkin osoittautuivat ihan hyviksi – koemaistajakin komppasi tätä arviota, joten kovin pahasti en möhlinyt
Tähän oli ihan käytännöllinenkin syy, sillä jouduin pakkaamaan kakun kunnolla ja halusin välttää mahdollisesti liian pehmoisen kuorrutteen tahmaantumista pakkausvaiheessa sitä ympäröiviin kelmuihin yms
Itse pakastin muffinssit, ja kun nostin ne sulamaan, vuoat sai hyvin irti jäisinä. ) Siinä yksi syy, miksi olen tehnyt gluteenittomia niin paljon viime aikoina
Herkullista kreemikakkua ympäröi suklaiset kitkatit ja koristaa värikkäät smartiet. Oon jo kauan halunnu tehdä tälläsen kakun, ku kerran näin samantapasesta kakusta kuvan, ja viikonloppuna vihdoinki kokeilin
Voitele jakorppujauhota kuivakakkuvuoka. Sekoita kuivat aineet keskenään (paitsi kaakaojauhe). Lisää joukkoon mikrossa lämmitetty kädenlämpöinen vesi, jäähtynyt voisula ja kiehuva vesi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.