lisää muna ja korppujauhot ja tee kiinteähkö taikina. Mikäli innostut kokkailemaan näitä ihania syksyn makuisia punajuuripyöryköitä, ensimmäinen neuvoni on se, että kypsennä uunissa reilu määrä punajuuria kerralla
Related PostsIhan pilkulleen – pasta carbonaraPerjantai-illan nopea sitruunapastaAmmattilaisen arkiruokaa – kuhaa antiboiseTuoksuva vastalause suorittamiselle – LasagneJuhlat arjen keskellä – kello viiden tee ja mango-mandariinikakkuPienen talouden lasagne – Karitsa-punajuurilasagne
Lukijanani muistat varmaan että olen erittäin addiktoitunut pasta carbonaran ystävä. Siellähän kuuluisia Marco Pierre White opetti amatöörikokkeja kokkaamaan täydellistä pasta carbonaraa ja sitähän oli lähdettävä kokeilemaan
Palermonpasta on Lahden kouluissa suosituin kouluruoka. Broileri yhdistettynä pastaan,kermaan, juustoraasteeseen & mausteiseen kastikkeeseen ei yksinkertaisesti voi mennä pieleen
Pastaa lounaalla ja pasta nimi oli carbonara. Tällaiseen ohjeeseen pastasta törmää usein. tuorepastaa. Pasta carbonara on saanut nimensä, ainakin Suomessa, miilunpolttajien mukaan mutta alkuperäisissä teksteissä puhuntaan hiilikaivosmiehistä
Lopulta päädyin helppoon mutta maukkaaseen pastaan sekä broilerin sisäfileeseen kermakastikkeessa. Eli keitä haluamasi sorttista pastaa pussin ohjeen mukaan haluamasi määrä
elikkä siis vihaista tai tulistunutta pastaa. Ja sitä se onkin, sillä tämä pasta lämmittää mukavasti, melkein kuin kokin huono päivä olisi siirtynyt lautaselle
Nappasin punajuuret itselleni ja hankin niille kaupasta muutaman uuden punajuurikaverin, sillä bongaamaani reseptiin tarvittiin punajuuria kilon verran
Marengit on yksi puheenaihe usein eri leivontakanavilla, mietitään milloin sokeri lisätään, milloin sitruunaa tai etikkaa laitetaan, onko se tarpeellista, missä asteessa marengit olisi hyvä paistaa, mikä on helppo ohje
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.