Monenlaista uunia on tarjolla mutta mikä niistä olisi se paras. Pitkästä aikaa suolaista piirakkaa. Mukavia vieraita tulossa, joten tein heille tarjottavaa
Siitä onkin pitkä aika kun edellisen kerran olen tänne kirjoitellut suolaisen piirakan ohjetta. Nytkään ei ollut ajatuksissa tehdä sellaista, pikainen piirakka kun piti vain tehdä
Meillä kesällä juhlitaan poikien syntymäpäiviä, jotta ystävätkin saadaan taas kokoon. Joka juhlissa on myös suolaisempaa tarjottavaa, ja niistä ehdoton suosikki on poropiirakka
Ohje. 1. sekoita huoneen lämpöinen voi, sokeri ,suola ja jauho keskenään muruiseksi seokseksi. 2. Lämmitä maito noin 42 asteeeseen ja sekoita hiiva maitoon ja anna sen kohota
Mikäli välttämättä tahtoo laittaa kanelia joukkoon niin suosittelen hyvin pientä määrää. Mikäli tahdot piirakasta vain porkkanan makuisen niin käytä päällisessä vain 200 g maustamatonta tuorejuustoa alkuperäisen ohjeen mukaan. Mikäli tahdot appelsiinin maun mukaan niin korvaa maustamaton tuorejuusto 200 g appelsiinituorejuustolla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.