Lisää hummerinliha ja harmaanvihreä massa sekä mahdollinen mäti. Kuumenna seos, mutta älä anna sen kiehua, ettei muhennos juoksetu ja hummerinliha sitkisty
H. u. m. e. r. i. T. h. d. o. a. t. n. g. k. ,. j. s. l. v. ä. (. ). M. p. y. z. -. ö. R. K. G. V. E. b. A. I. S. J. 1. 2. 5. 0. 3. c. B. ½. Ä. L. O. d l. t l
Hummeri on ollut listalla jo pitempään, mutta sitä ei ole tullut kuitenkaan vielä ostettua kalliin hinnan vuoksi, vaikka Hulluilla Päivillä olenkin hipeltänyt
Teinpäs sitten ensimmäistä kertaa hummeria. Käytä ihmeessä tuoretta hummeria jos sitä jostain saat. Sulata hummeri ja keitä sitä (pakkauksen ohjeen mukaan) muutama minuutti
Muutama päivä sitten kerroin illallisesta, jota varten oli tilannut netistä hummerin. Hummeri lihasta suurin osa tosin syötiin salaatissa jo edellisenä iltana, mutta kuoret ja jalat säästettiin seuraavan päivän alkuruokakeittoon
Ainekset voivat olla tuoreita tai pakastettuja, ja voit täyttää kakkusi hummerilla ja kaviaarilla tai muikunmädillä hienoihin juhliin ja katkaravuilla ja kirjolohenmädillä hiukan tiukemmalla budjetilla, kakku on kummassakin tapauksessa yhtä juhlavaa tarjottavaa, varsinkin kun se koristelee
Luksusversiossaan ruoka merianturasta valmistettuna hummerikastikkeessa ja viimeisteltynä sekä hummerilla että tryffeleillä ruoka muuttuu pelkistetyksi versioksi meriantura Walewskasta
Helsingissä kaupungin parhaat ranskikset saa mielestäni Pastiksesta ja tietysti myös Kampin Hodarista & Hummerista - voi juku miten hyviä ne tryffeliranskikset ovatkaan
Kiehauta kasvis/hummeriliemi ja siirrä pois hellalta. 1 litra hummeri/kasvislientä 2 nokaretta voita 2 rkl oliiviöljyä 1 sipuli hyvin pilkottuna 2 valkosipulin kynttä, hyvin pilkottuna 2 sellerin vartta, hyvin pilkottuna 400 g risottoriisiä 2 kuohuviini lasillista merisuolaa ja mustapippuria 250 g pakasteherneitä 70 g voita 100 g juuri raastettua parmesan juustoa Lisäke. FacebookTwitterPinterestGoogleGoogle+Liisa Oja 1 litra hummeri
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.