[ap_spacing spacing_height=”20px”]. R nappasi Glorian Ruoka & Viini lehden numeron 1/2009 auki ensimmäiseltä sivulta ja ehdotti että tekisimme tämän reseptin
Nautitaan nyt vielä herkkuruoista ja kerätään talven varalle vähän lihaa luiden ympärille. Tällä kertaa koehenkilön pyynnöstä päädyin tekemään hunajassa ja soijassa pyöritettyä ankanrintaa
T. ä. s. t. a. l. o. i. v. e. m. r. k. ,. n. h. d. u. p. M. y. ö. j. c. w. -. J. N. S. (. ). A. V. I. g. ". ♥. H. U. P. D. E. Ä. K. 3. 1. /. 4. L. 7. 5. d l. t l
Sain päähäni kokeilla, voisko hunajalla makeuttaa kahvikakun. Luin ensin tietoa hunajasta mm. Hunaja parantaa leivonnaisten säilyvyyttä ja se on sokeria makeampaa, joten sitä tarvitaan vähemmän
Jos olisin ennustaja, niin veikkaisin talven hittikeitoksi vietnamilaista phota. Kunhan jaksaa liemen keitellä, niin loppu on nopea ja liemestä riittää moneksi päiväksi
Syntyi aistikas ja hunajaisen hedelmäinen kanakastike, jonka lisukkeena on maukas couscous. Kaada pannulle hunaja, vesi, aprikoosit sekä appelsiinin mehu ja raastettu kuori, sekoittele parin minuutin ajan
Jossain oli tämän ohje ja tekstissä luki että tämä on lohturuokaa. Onhan tämä ja onkin hyvää. Kaalipadan voi tehdä joko hellalla antaen hautua siinä pitkään, tahi sitten laittaa uuniin muhimaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.