Raparperi ei ahdistu viileistä kesäsäistä, tuntuu vain lähinnä innostuvan. Osa raparperista on tehty piirakaksi, hilloksi, raakakakuksi ja nyt sitten vielä tuorejuustokakuksi
Olen jo jonkun aikaa halunnut kokeilla tätä reseptiä (alkuperäinen resepti löytyy täältä). Nyt on syysflunssa iskenyt sekä minuun että vauvaan, joten laitan jakeluun postauksen joka on ollut valmiina odottamassa sopivaa hetkeä jo jonkin aikaa
Raparperi ei ahdistu viileistä kesäsäistä, tuntuu vain lähinnä innostuvan. Osa raparperista on tehty piirakaksi, hilloksi, raakakakuksi ja nyt sitten vielä tuorejuustokakuksi
Intastani löytyy video jossa valmistan myös peltokanankaalista pastaa. Joka vuosi keväällä ja alkukesästä iskee sama hulluus, kun syötäviä rehuja eli villiyrttejä bongaa joka polun varrelta ja ihan kotipihastakin
Mikähän siinä on, että perjantaisin ei yhtään huvita laittaa ruokaa. Ei sitten millään. Niin kävi taas tänään ja suunniteltu kasviskiusaus vaihtui paikallisen kiinalaisen ravintolan herkkuihin
Helatorstain jälkeisenä lauantaina kiertelin kaupungilla ja kävin mm. Maailma Kylässä-festivaaleilla syömässä jonkinlaista kasvissafkaa ja katsastamassa, kuinka monia ruoka-aineita nykyään kuuluukaan Reilun Kaupan piiriin
Siksi tartuin hunajapipareiden ohjeeseen. Kuten kuvasta näkyy, niin hunajapipareiden taikina on vaaleampaa kuin tavallinen, siirapilla höystetty taikina
Leivän grillauksesta löytyy video täältä. Viikonloppua olimme siskoni kanssa kahden mökillä ja saimme. hoidettua pihapiirin kukka- ja kasvimaat jo melkein kuntoon, vain muutamia
Suurin osa Cowdenin yrteistä on kyllä sellasia mistä en ole muualla kuullut mitään, joten paha sanoa oikeasti kaikkien tarpeellisuudesta tai tehosta… Mutta protokollasta löytyy esim
Joskus kannattaa vain availla kaappeja ja katsoa mitä sieltä löytyy. Tammikuu on minulle aina "köyhäilykuukausi", Joulun jäljiltä on usein rahat aika vähissä
Tänä aamuna karppileipäni juuston alle oli livahtanut uusi herkku. Perusaineksien (voi, tuorekurkku, juusto) lisäksi leikkeleen virkaa ajoi pari viipaletta keitettyä porsaan kieltä
Otsikon mukaisesti tein nämä sämpylät jauhopussien pohjista mitä kaapissa sattui pyörimään. Lopputulos kuitenkin oli sen verran hyvä, että onneksi kirjoitin ainesuhteet ylös
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.