maanantai 17. marraskuuta 2014. Päärynäkakku valkosuklaalla ja nougat'lla. Viime viikolla tuli juhlittua synttäreitä ja pienimuotoiset kekkerit (eli hyvä tekosyy leipoa
K. a. u. p. s. o. l. i. e. v. ä. r. n. k. y. ö. t. ,. E. j. h. m. M. P. c. R. -. b. g. 2. 1. 5. +. /. 4. L. 8. 0. (. ). V. d. S. 3. J. T. F. z. N. A. H. t l
Tässä resepti jota oli pakko kokeilla pari kertaa ennenkuin lopputulos osui nappiin. Suolan kanssa on tässä ohjeessa oltava hyvin varovainen, koska prosciutto on suolaista
Tämä käsittämättömän herkullinen päärynäkakku on täydellinen esimerkki siitä, miten leivonnassa – aivan kuten elämässä yleensäkin – yksinkertainen on usein kauneinta
Mieleni on jo jonkin aikaa tehnyt pannaria perinteisesti (soija)kermavaahdolla ja hillolla hunnutettuna, ja sehän sopii myös yksinkertaisuudessaan sekä työvaiheiden vähäisyydessään näihin laiskotuspäiviin
Tämä versio on tosin sellainen vähän parempi versio ja purkkitonnikalan sijaan siinä on yrttikuorrutuksella hunnutettua tuoretta tonnikalaa ja tomaatitkin saavat ihan uutta syvyyttä uunissa paahtamisella
Siinä sitä sitten fiikattiin, syötiin paksulla tuorejuustokuorrutteella hunnutettua kakkua pala jos toinenkin ja kelluttiin kesälomalaisen huolettomassa pumpulissa, jossa päivän suurin kohokohta on rannalle pyöräily ja suurin tragedia mansikka-Eskimoiden loppuminen jäätelökiskalta
Voit tarjota kakun sellaisenaan tomusokerilla hunnutettuna tai valmistaa suklaakuorrutuksen. Pumpulinpehmeä konjakkikakku on ihanaa sellaisenaankin, mutta juhlaan kakun voi kuorruttaa suklaalla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.