V. i. k. o. n. l. p. u. m. e. y. t. ä. ö. j. a. r. s. ,. h. d. T. v. ". H. -. S. L. E. 2. 5. 1. M. (. 4. ). 7. +. 3. 0. g. R. J. N. K. P. A. c. b. B. 6. C. D. 8. 9. F. G. f. I. x. O. '. w. Y. U. Ä. W. Z. n l. d l. t l
Y. r. i. t. n. m. e. ä. ,. k. s. o. l. a. p. u. j. y. h. v. (. d. ö. Ä. ). J. S. w. M. R. O. K. P. L. T. 2. 0. 5. N. -. g. 1. +. 3. 4. c. A. V. 8. d l. t l
E. i. l. s. ä. t. y. (. v. a. k. o. ). e. r. -. n. u. j. ,. h. p. J. d. ö. T. m. Y. =. H. U. N. A. L. M. K. S. I. 2. 5. g. 3. 1. /. 4. à. 0. 7. V. d l. t l
Vaahdota voi ja sokeri. Kaulitse ja ota pyöreällä muotilla pohjia pellille. Levitä marmeladia joka toiselle pohjalleja paina toiset osat päälle varovasti
Tänään sitten leivoin sen leiviksi ja paistoin. En tehnyt patonkeja, vaan vuokaleipiä. Minulla ei ole sellaista patonkipeltiä, mikä on aaltomainen, ja tätä taikinaa ei voi leipoa, se on niin löysää
tullessaan käytännön vinkkejä leivän ja sämpylöiden leipomiseen. Käytä AINA huoneenlämpöisiä raaka-aineita, sillä kylmät aineet jäähdyttävät taikinaa ja hiivan toiminta hidastuu
P. i. e. n. t. a. u. o. j. ä. l. k. N. s. m. ö. y. v. h. d. ,. A. &. p. g. M. r. -. 1. V. /. (. ). O. 2. S. f. Y. K. ". x. b. R. L. J. I. c. H. T. E. 5. 0. 3. 4. G. z. 6. w. 7. 8. 9. ½. #. _. D. =. Q. C. U. B. l l. t l. d l. h t
K. u. v. a. M. o. r. g. e. f. i. l. _. p. h. t. s. T. ä. n. N. k. -. ). m. ö. y. j. P. A. d. ,. E. S. 4. &. H. O. 1. 2. L. Y. 3. ". /. (. b. G. V. F. I. D. *. B. x. J. U. 0. 5. R. ½. °. C. w. #. c. / g. t l. d l
Mittaa kaikki muut aineet paitsi rahka kulhoon ja vatkaa tasaiseksi muutaman minuutin ajan. Raasta pestyä sitruunan kuorta mukaan ja lisää sitruunan mehu
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.