Tällä matkalla sivistän itseäni saksalaisen ruoka- ja juomakulttuurin muodossa. Uskon että se ei ole pelkästään olutta ja currywurstia, haussa ovat lähinnä saksalaiset luomu- ja pientuottajien viinit, Berliinin etninen ruokatarjonta sekä aito oikea turkkilainen kebab
Hyvää ruokahalua. -) Värit eivät ole erityisen kauniita, mutta maku pelastaa. tofupihvit / bistec de tofutofua / tofu200 g herneitä / 200 gramos de arvejasjuustoraastetta / queso ralladovalkosipulia / ajosuolaa / salmustapippuria / pimentón negroKeitä herneet
-. -. -. -. Y. l. e. i. s. t. ä. o. a. n. ,. f. u. m. k. (. p. h. v. d. ). J. j. r. y. S. U. ". ö. V. K. A. T. w. /. M. 2. 5. 0. g. 1. H. b. c. t l. d l
Tofua voi marinoida yön yli, mutta kokemukseni mukaan tunti-pari riittää myös ihan hyvin. Cut the cauliflower heads off and blend the cauliflower in a general-purpose machine into couscous-like texture
Siinä särkyy vain lumous, kun nuoruuden idolit kiipeävät keski-ikäisinä lavalle. Paistetut perunat halloumin kera todistaa taas kerran, miten yksinkertaista on tehdä hyvää uudesta sadosta
-. -. -. -. -. A. i. v. a. n. m. e. l. t. ö. ä. h. s. p. o. r. k. d. j. y. G. R. u. 5. /. 2. 0. 1. 3. T. ,. S. 8. g. ½. (. ). P. H. E. L. V. K. C. f. M. 4. B. c. w. 7. b. J. Ä. Y. D. I. N. U. O. r k. d l. t l. m i
Kukkakaali-parsakaali -gratiini valmistuu helposti, nopeasti ja edullisesti. Huomasin juuri ilokseni kun olin tätä reseptiä blogiini lisäämässä, että kukkivat kaalit eli kukka- ja parsakaalien ryhmä on
Paastoava Ulla-ystäväiseni tarjosi minulle muutama päivä sitten maistiaisen omasta smoothiestaan, joka oli jotakuinkin tämänkaltainen, ja palautti samalla vihreän kulhosmoothien ruokalistalleni - kiitos siitä
Samalla uuninlämmityksellä valmistui kevyt juuresgratiini maa-artisokista ja rosamunda-perunoista. Gratiiniin voi käyttää mitä vain juureksia, tällä kertaa saatavilla oli maa-artisokkia
2 dl ruis-graham-tai ohrajauhoja mitä nyt kaapistä löytyy. 1/2 dl oliivi- tai rypsiöljyä. 2 dl ruis-graham-tai ohrajauhoja mitä nyt kaapistä löytyy. 1/2 dl oliivi- tai rypsiöljyä
The post Helppoa hyvää eli kvinoa-porkkanapihvit appeared first on Feel Good Kitchen. Kokeilin keitto-operaatiota kokonaista kaksi kertaa ja sain aikaiseksi kummallakin kerralla jotain erittäin tahmeaa, kasvisliemikuutioon keitettyä kaurapuuroa muistuttavaa mömmöä (joka oli maultaan kyllä ihan ok) mutta salaattiin sitä ei oikein kelpaisi ripotella
Ai vitsi olen innoissani tofusta, mikä ruokalöytö. Ennen marinoimista tofusta kannattaa puristella talouspaperin ja leikkuulautojen avulla ylimääräistä nestettä, jolloin marinadi imeytyy paremmin
Tarkoitus oli lauantaina pyörähtää koko perheen voimin Ladun Majan Angry birds go snow -tapahtumassa ja ulkoilla tänään joko Laajavuoressa pulkkaillen tai lumilautaillen tai perhepuistossa luistellen, mutta viimeiset kaksi päivää lämpömittari on näyttänyt koko ajan vähintään kahtakymmentä pakkasastetta
”Mitä kuuluu Marja-Leena, I`m sorry…” En ole Marja-Leena, mutta Paleokeittiö on nyt ollut emännän elämässä niin paitsiossa, että tekee mieli lausua nuo Leevi & The Leavingsin klassikkobiisin sanat ihan itselleen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.