Hyvää uutta vuotta ja mahtavaa pihviä Steak Au Poivre!
Onko Nälkä?
Onko Nälkä?
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 180 g piffiä per kasvo
  • suolaa
  • öljyä
  • voita
  • 2-2,5 min per puoli, riippuen piffien paksuudesta ja medium
  • 5 min. Tunkemalla piffin folioon pilaat vaivalla rapeaksi paistetun pihvin pinnan. Eikä se siinä ajassa kylmene. Pippuripiffiin vielä sen verran, että ne reunat kannattaa kieputtaa viispippurirouheessa. Viispippuria saa kaupasta valmiina sekoituksena mutta sen voi myös tehdä itse ja hakata morttelissa. Rose,viher,musta,valko
  • 2 dl kuohukermaa
  • 2 rkl voita
  • 1 dl marsalaa
  • 100 g Stilton tai aurajuustoa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.