Helppoa tehdä, hyvää ja sisältää puhtaita makuja. Poronkäristystä, pottuvoita ja puolukkasurvosta. Jos Norjalainen versio ei kolahda niin,ruotsalainen poronkäristys vodkalla terästettyjen puolukoiden kera voi olla hyvä vaihtoehto
Omasta mielestäni hyvä pannari on aina muutenkin ilmavan kuohkeaa ja mehevää. Silloin tietää, että se on myös sopivan kypsää sisältä eikä ole jäänyt kumilätkäksi uunipellin pohjalle
Myönnän, että nämä erikoisruokavaliot ovat itsellenikin uutta kenttää, mutta otan innostuksella ja mielenkiinnolla vastaan nämä ruoanlaittohaasteet, ja varsinkin vegaanisen ruokavalion painottaminen on ehdottomasti vain hyvä juttu
Harva tietää, että pinaatti auttaa ruuansulatuksessa. Se tekee hyvää muun muassa silmille ja luille. Lisää joukkoon 5min chia- siementen lisäämisten jälkeen muut ainekset ja tee sauvasekottimella smoothie
Tällaista määrää perunaa ei ehkä ihan vahingossa jää kenellekään yli, mutta ainahan ylimääräiseen osaan voi etukäteen valmistautua kun tietää mihin ne myöhemmin hyödyntää
Jonkun ranskalaismätön kohdalla minulle on yleensä käynyt aina niin, että lautanen on ollut ihan pakko syödä tyhjäksi pelkästä hiilareiden himosta, oli vatsa siitä mitä mieltä hyvänsä ja vaikka tietää tarkkaan millainen olo siitä mättämisestä jälkeenpäin tulee
Liian hyvää -blogi täytti maaliskuulla kokonaisen vuoden. tonnikalatäytteiset kakut katoavat yleensä nopeammin kuin lohikakut, koska väki tietää jo, miten hyviä tonnikalakakut voivat olla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.