Hyvänolon -projektini on käynnissä edelleen. Niiden ravintoarvot ovat huippuluokkaa ja ne pitävät olon kylläisenä ja jotenkin vaan niin hyvänä - ja vielä kypsyvät nopeasti
Lisäksi päätin, että konvehteihin en koske (tai yksi per päivä on max) ja että vältän tavallista suklaata ja, että panostan taas syömiseen ja raaka-aineiden ravintoarvoihin maksimoiden hyvänolon ja energisyyden
Toisen pääsiäispäivän aamiaisella istuimme ennen kahdeksaa, huolimatta siitä, että Juniori lähti eilen illalla yhdentoista aikoihin vielä Kaunispään päälle kuvailemaan täyskuuta, linnunrataa, toiveissa vielä revontulet
hyvänolon -projektistani ja sen suhteen kuuluu edelleen hyvää. Välillä on juhlittu synttäreitä ja välillä on biletetty vähän rankemminkin mutta muuten on pysytty kultaisella keskitiellä ja hyvänolon tavoitteet ovat olleet koko ajan pinnalla
Vinkatkaa mullekin jos tiedätte jonkun hyvän gluteenittoman version. Huh heijaa, mutta tuli tehtyä hyvää pastasalaattia isännän synttärikemuihin lauantaina
Ilmakuivattu kinkku on nyt helteellä ihanan äkkisuolaista ja sopii moniin ruokiin ja salaatteihin. Tässäpä eräs pastaohjeeni, johon ilmakuivattu kinkku paistetaan rouskuvan rapeaksi
Ne suorastaan suli suuhun reilun tunnin uunissa olon jälkeen. Broileria peruna-porkkanapedillä. Ostin kaupasta ison laatikon kananpojan koipipaloja, kun sopivan edullisesti sai
Kauralastut. Muutama vuosi vierähtänyt siitä, kun viimeksi tuli tehtyä kauralastuja. Nyt olen monella saitilla nähnyt kuvia kyseisistä tuotoksista joten oli ihan pakko tehdä itsekin
Blogia pidempään seuranneet tietävät ja muistavat varmaankin mun keittokirjariippuvuuden. En vain voi vastustaa kauniita, herkullisia kuvia sisältäviä kirjoja
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.