Hyvän pizzan salaisuus: itse valmistettu pizzapohja ja tomaattikastike
Arkimuruja
Arkimuruja
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • ½ pussia kuivahiivaa (tai 25 g tuoretta hiivaa)
  • 2 dl vettä
  • ½ tl suolaa
  • 2 rkl rapsiöljyä
  • 3½ dl vehnäjauhoja
  • 1½ dl durumvehnäjauhoja
  • 2 rkl kuivattua basilikaa
  • 5 min
  • 1 prk murskattuja tomaatteja
  • 500 ml yrttimaustettuja paseerattuja tomaatteja
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1 iso sipuli
  • öljyä
  • kaksi kourallista tuoretta basilikaa
  • ½ ruukkua tuoretta oreganoa
  • n. 1½ tl omenasiideriviinietikkaa
  • 1 rkl sokeria
  • suolaa
  • mustapippuria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.