Selasin pitkästä aikaa yhtä lempikeittokirjaani, Risto ja Ritva Lehmusoksan Mannerheimin pöydässä. Siinä kirja, jonka tarinoita on kiva lukea kerta toisensa jälkeen, ja reseptit ovat toimineet joka ikinen kerta
J. u. r. e. v. a. h. ä. n. t. k. i. o. j. E. l. M. p. ”. K. y. s. m. ,. d. 1. 9. 3. 0. -. N. ö. P. S. H. g. ’. T. U. I. f. –. 4. ½. 2. L. Ä. ¼. 7. x. c. V. i l. t l. d l
Paloittele häränhäntä nivelien välistä. Ruskista lihapalat ympäriinsä kunnolla. Laita isoon kattilaan. Kuori ja paloittele kaikki liemeen tarkoitetut vihannekset, ruskista niitä myös vähän pannussa ja lisää sitten kattilaan
Lauantaina koitti pitkään odotettu ilta, Ravinteli Berthan Idän pikajuna. Viimevuotisesta Berthairin maailmanympärimatkasta jäi niin mahtavat muistot, että latasin tähän iltaan todella paljon odotuksia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.