HÄRÄNHÄNTÄLIEMI
KOTIKOKISTA AMMATTILAISEKSI
KOTIKOKISTA AMMATTILAISEKSI
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 häränhäntä
  • 1/2 porkkanaa 1/2 purjosipulia
  • 1/2 selleriä
  • 1 sipuli 2 rkl voita
  • 1/2 ltr vettä
  • 1 persiljanippu
  • 6 maustepippurihernettä
  • 4 rkl vehnäjauhoja
  • 2 ltr lihalientä
  • 1 kajenne-pippuri
  • suolaa
  • 2-3 rkl sherryä tahi sitruunamehua
  • 1 porkkana 1/2 purjosipuli
  • 100 g juuriselleriä
  • 1 sipuli 1/2 fenkoli 2 rkl voita
  • 500 g leikattuja häränhäntäpaloja
  • 1 ruukkupersilja + ylimääräistä koristeluun
  • laakerinlehti
  • 4 kokonaista maustepippuria
  • 4 rkl vehnäjauhoja
  • 1/2 dl vasikanfonditiivistettä
  • 1/2 tl cayennepippuria
  • suolaa
  • tilkka (3 cl) kuivaa sherryä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.