On taas se aika vuodesta. Cono Surin järjestämä reseptikilpailu bloggaajille on startannut. Tehtävänä oli suunnitella pääruokaresepti, joka sopii mahdollisimman hyvin Cono Sur Bicicleta Pinot Noir tai Bicicleta Riesling-viinin kanssa nautittavaksi
Talvisen sunnuntain iloksi ehdotin ystäville ruokaretkeä Lahteen, ravintola Rouxin blinibrunssille. Ravintola on jo pitkään (eli vuosia) houkutellut viehättävyydellään käymään, mutta sopivaa tilaisuutta ei vaan sitten ole tullut
Äitienpäivänä olin ollut äiti kymmenen kuukautta ja kaksi päivää. Ihan varmasti parhaat päivät elämässäni, täynnä niin mahtavia asioita, että sitä hädin tuskin käsittää
Pidän riistasta äärimmäisen paljon, mutta sitä on yleensä aika vaikea saada, paitsi sesonkiaikana. Makumuistoni sorsasta ovat aika voimakkaat ja sorsa tuokin minulle aina mieleen lämpimät pataruoat, joita voisi syödä monta lautasellista
Meri-Tuuli Lindström. Pataruokaa. WSOY, 2016. Pataruokaa on herkullinen kirja, monella tapaa. Jo kannestaan lähtien sen kuvat viekoittelevat, saavat lähestulkoon jokainen veden herahtamaan kielelle
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.