-. -. -. -. -. -. S. U. K. L. A. T. Ä. Y. E. (. 1. 8. s. e. n. t. i. ä. /. 3. k. r. o. a. ,. 0. 2. h. g. l. ). v. p. m. u. j. b. y. V. d. M. J. 4. f. 7. %. 5. c. D. +. O. ö. P. R. I. N. d l
Kaikkien uusien raaka-aineiden/ruokajuttujen kokeileminen on mielestäni hauskaa. Mehevän, espressojauheella maustetun, suklaakakun välissä on Nutellakreemi, kuorrutus on suklaalla, kaakaolla ja espressojauheella maustettua Mascarpone-kermaa ja kaiken kruununa on tummasta suklaasta ja kermasta tehty suklaaganache
-. -. -. -. -. -. -. T. ä. m. r. u. h. t. i. n. a. l. s. e. y. j. k. o. J. ,. p. ö. K. d. N. v. S. O. g. E. H. b. B. R. L. Y. A. C. U. 1. 0. 2. 6. (. 3. ). 5. 4. 7. 8. c. *. M. P. V. I. t l. d l
-. -. -. -. H. e. i. B. l. o. g. s. a. n. u. t. h. j. ,. m. ä. v. M. y. k. <. 3. T. r. K. S. p. ö. (. 2. x. c. ). 1. ½. P. d. N. U. V. ". 4. 8. 0. 5. O. /. L. I. D. u l. c m
Kakussa on paljon suklaata - pohjassa, täytteessä ja kuorrutteessa. 5 keltuaista (vatkaa yksitellen voi-sokerivaahtoon). Paista 175 C 40-50 min. 5 keltuaista (vatkaa yksitellen voi-sokerivaahtoon). Paista 175 C 40-50 min
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. R. u. o. k. a. v. i. s. t. m. d. e. h. ä. r. n. p. l. y. ö. E. ,. j. L. K. ". V. S. M. T. ). z. (. 3. 4. 0. 5. 1. b. c. 2. 7. g. H. A. 8. F. P. B. 6. C. D. 9. G. f. I. J. x. N. O. '. w. Y. U. Ä. W. Z. t l
-. -. T. y. t. ö. l. e. a. s. u. j. p. h. O. o. i. m. ä. v. k. r. n. d. ,. H. L. E. b. K. S. M. R. g. N. I. /. f. 1. 4. 2. 0. 5. (. 3. ). z. 8. A. V. J. P. 7. r k. d l
-. -. S. a. i. n. l. o. j. k. u. s. t. D. e. r. ä. m. b. g. h. ,. 2. 0. v. d. K. J. p. y. T. H. G. ö. M. f. ). O. B. P. E. N. L. (. 5. 1. 4. 7. %. R. V. A. 3. r l. k p. d l. r k. t l
Pari viikkoa sitten sain tytöltäni Toblerone-paketin ja siitä se ajatus sitten lähti. Olin aiemmin ostanut juustokakun pohjaa silmällä pitäen suklaisia Digestive-keksejä, mutta viime hetkellä suunnitelma pohjan suhteen muuttui
-. -. -. -. -. T. ä. l. v. i. k. o. a. p. u. e. j. n. 2. t. s. y. r. I. h. ,. d. m. ö. M. b. /. D. (. ). 5. O. R. K. 0. %. 1. L. 7. 4. A. 3. g. f. z. S. V. ". J. ) l. d l
-. -. -. -. P. i. t. h. ä. n. m. u. s. e. k. y. r. p. v. a. K. l. ,. J. o. j. d. V. ö. N. 2. 0. 3. O. H. M. ". T. 1. g. 8. 5. 7. S. L. (. ). E. A. I. U. t l. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.