K. u. n. M. a. i. s. t. v. r. m. l. e. k. -. b. o. g. h. y. p. d. ,. ä. ö. N. j. T. c. O. L. R. E. H. S. I. V. q. P. &. w. 1. 5. C. W. B. 4. 3. (. 7. 0. ). 2. A. 6. Y. 9. J. 8. k g. r k. d l. t l
K. a. v. e. r. i. n. p. o. k. j. u. h. l. t. ä. 9. -. s. y. ö. d. A. g. b. T. m. L. O. ). J. I. ,. ". P. R. E. M. D. V. 6. 2. 1. 0. 5. (. 4. /. 3. 7. S. c. N. H. <. d l. t l
Joskus yksinkertaiset asiat ovat niitä kaikkein parhaita. Niin kävi viikolla tehdyn fish & chips-annoksen kanssa, joka kelpasi pikkumiehelle niin hyvin, että "kanapihvejä" piti saada vielä illalla lisää
O. l. i. n. p. a. k. h. t. u. o. e. s. ,. v. m. r. j. ä. y. d. ö. N. g. K. V. M. T. x. -. H. L. b. E. S. w. 1. (. ). 2. 4. 0. P. 5. +. R. A. 3. f. c. B. 6. C. 7. D. 8. 9. F. G. I. J. '. Y. U. Ä. W. Z. i l. k g. r k. t l. d l
U. l. k. o. n. a. v. i. t. s. e. y. m. ä. ,. j. r. h. u. d. T. p. S. -. ö. E. O. L. K. 1. 5. 6. 0. g. 9. 3. 4. 2. (. ). 7. A. P. N. H. b. r k. t l. d l
R. a. k. n. y. s. t. ä. v. i. e. o. l. m. p. j. 6. u. O. r. <. 3. N. d. h. A. g. b. -. ,. K. T. ö. P. M. ). J. U. 4. 2. 1. 5. 0. (. +. V. S. L. c. 7. H. E. 3 l. d l. t l
Välillä on kiva herkutella jollain nopeasti valmistuvalla jälkiruoalla. Itselläni oli purkin pohjalla joululta jääneitä pipareita, jotka halusin hyödyntää jälkiruoassa
Tänään on tullut kokattua ja leivottua yhtä sun toista. Mä yritän edelleen epätoivoisesti saada käytettyä kaapista löytyviä juttusia, että saisi edes vähän tilaa
Tykkään kyllä leivästä myös kylmänä, etenkin jos sitä dippaa oliiviöljyn ja balsamicon kanssa. Uunituore leipä maistuu niin herkulliselta, kun sen saa nauttia lämpimänä, suoraan uunista tulleena
Keksejä. Eikä mitä tahansa keksejä, vaan juuri niitä ihania, keskeltä pehmeitä ja reunoilta rapeita. Superhelppo tehdä, vaikkakin suurin haaste lienee taikinan tekeytyminen jääkaapissa, mikä vie vähintään vuorokauden
U. u. s. i. v. o. n. a. l. k. t. ä. H. r. j. h. d. e. p. y. ö. m. K. ,. J. M. b. g. 2. 0. 1. V. -. T. O. I. E. A. S. x. c. N. ). 4. P. ". R. *. F. f. 3. w. G. q. (. '. B. Y
H. y. v. ä. s. t. n. i. h. o. u. k. e. l. m. r. a. I. T. -. j. p. A. d. ,. E. ö. M. ). P. K. (. 7. 3. 1. g. b. 4. 0. 2. 8. 5. N. L. a n. k g. d l. t l. r s. g ). p s
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.