Vietimme marraskuussa aivan ihanan lomaviikon avomieheni kanssa NewYorkissa. Matkalla leivontakurssilleni East Villagen kaupunginosassa eksyin ihanaan kahvila-leipomoon Sweet Generation
Ihanan karamelisoinut, ruskeahko pinta. NewYork cheesecake on tuttu kakku useimmalle ja pääsääntöisesti se maistuu aina hyvältä, oli resepti minkälainen
Mustikkainen NewYork Cheesecake resepti. My new favourite cake is this blueberry NewYork Cheesecake. Nyt tulee sellaista omnomtavaraa, että slurpsis vaan
K. u. n. o. t. h. i. j. s. k. a. l. ä. e. p. r. m. S. v. y. d. ,. w. T. Y. g. C. D. E. V. A. N. O. -. ö. P. M. 1. 0. c. 8. 2. 4. /. 7. 3. L. (. ). J. I. 5. H. d l. t l
Paistettu juustokakku on ihana, tuhti herkku ja sen kanssa kannattaakin tarjota raikastukseksi joko tuoreita marjoja tai esimerkiksi kevyesti makeutettua marjamelbaa (soseuta esim
Meillä on perjantaisin töissä Pullapiiri, tuttavallisemmin Pullis. Jokainen työntekijä leipoo vuorollaan perjantaisin töihin jonkun leipomuksen, jolla sitten herkutellaan kahvin kanssa
N. y. t. k. u. l. a. o. n. i. s. m. v. h. j. S. p. e. ä. r. T. ö. d. w. Y. C. c. P. -. 1. 0. g. (. ). 2. ½. 4. 5. E. V. L. ,. >. K. A. 7. R. 6. I. d l. t l. c m
G. l. o. r. i. a. n. k. u. d. e. s. t. j. ö. y. h. v. H. p. m. ,. ä. ). S. V. K. D. g. M. P. O. J. A. 2. 0. 1. /. T. Ä. Y. E. 3. (. 6. L. I. U. N. 7. 5. c. 4. . ♥. i G. d l. t l
NewYorkin juustokakkuja on näkynyt muutamassa blogissa, ainakin nyt Annin uunissa-blogissa ja Lunni-leipoo-blogissa ja halusin itsekin pitkästä aikaa tehdä sellaisen
Aivan käsittämättömän ihanaa kun se on hyvää. NewYork cheesecake on herkkua. Hyydytetyt juustokakut toki ovat hyviä myös, mutta oma valintani on aina vaan uunissa paistettu NewYork cheesecake ilman mitään ylimääräisiä makuja kakussa
L. e. i. p. o. m. s. u. h. a. ,. t. k. ä. T. l. n. v. ö. M. y. r. j. E. f. N. w. Y. C. c. d. J. b. A. I. g. P. 2. 0. D. -. 1. 5. 6. 3. ⁄. 4. è. î. O. S. (. ). 7. 8. V. K. H. d l. t l
N. e. w. Y. o. r. k. b. l. u. y. c. h. s. a. 1. /. j. t. K. x. n. 3. 0. g. d. i. v. 5. m. ö. C. 6. p. 2. %. ä. f. å. (. ). S. 7. T. ,. 4. F. V. B. R. H. G. -. J. M. P. E. L. d l. t l
J. a. t. k. o. N. e. w. Y. r. i. n. m. u. s. ä. l. P. j. h. E. d. v. ,. p. (. ). S. b. g. y. ö. B. -. L. '. M. 3. A. 5. 1. 4. 6. H. q. F. c. D. T. K. z. C. I. R. &. G. 7. V. f. W
M. i. k. ä. l. j. o. u. s. e. p. h. n. t. a. r. d. ,. y. v. E. m. ). J. T. ö. N. w. Y. C. c. 6. -. 0. P. 1. /. 2. D. g. 5. 3. 4. S. (. I. V. K. L. A. O. U. H. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.