Koko Suomi leipoo -kirjassa oli ihanannäköistä pullaa. Sekoita yleiskoneessa 10-15 min. Haaveilin pullasta jo viikonloppuna, mutta yllättäen pitikin ommella penkkariasua abiturientille
Kypsennä lihaa miedolla lämmöllä (120-150 astetta) vähintään nelisen tuntia. Ei mitään pikaruokaa, vaan muutoin ei ruoanlaitto tämän helpompaa voi olla
Improvisoin siis nopeasti sitruuna-persiljavoilla höystetyn katkarapupastan. Katkarapu- ja kanapastan haaste on se, että annoksesta tulee herkästi pliisun värinen
Parempaa tulee kuitenkin mielestäni Wilhemina-kekseillä kuin niillä italialaisilla kissansormilla. Ihanaa kun lapset on vihdoin oppineet syömään ja nauttimaan juustoista, huono puoli tosin on, että kaikki kalliit juustot katoaa nyt kaapista ennenkuin itse ehdin niihin käymään käsiksi
Olin jo ensiksi kaivamassa pakkasesta jotain wok-vihannessekoitusta kunnes tajusin, kuinka paljon tuoreita raaka-aineita mulla itseasiassa olikaan jääkaapissa
Huomenna olisi tarkoitus pitää iskälle ja äitille luvattu illallinen, jonka lupasimme siskon kanssa joululahjan muodossa oma tekemällä illallis-lahjakortilla
Simppeli kyssäkaali-korianterisalaatti. Leikkaa kyssäkaalit julienne-leikkurilla tai raasta ne. Kävin pikaisella espressolla uudessa pienen pienessä kahvilassa Tel Avivissa (Sugar Daddy,hepreaksi),joka on erikoistunut luonnollisista raaka-aineista tehtyihin pikkuleipiin
-Kata 4,5 dl vettä. Tein tässä yks päivä ruisleipää ite. Siitä tuli ihan liian hyvää. Laitoin pakkaseen ihan tuoreeltaan sitä ja sulatan aina palasen kun haluan syödä niitä
Lämmitä maito kädenlämpöiseksi, liota hiiva, lisää kaikki muut raaka-aineet ja sekoita. Leipä on saanut osakseen monta syyttävää sormea ja osa ihmisistä on sanonut leivälle lopullisesti hyvästit
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.