Se tunne, kun bongaa jonkin ihanan reseptin, alkaa innoissaan kokkaamaan ja siinä vaiheessa, kun on saanut ruoan lautaselle ja haukannut muutaman palan, tajuaa, että jokin oleellinen ainesosa on jäänyt laittamatta
Pääsin leipomaan 6-vuotis syntymäpäiville vaaleanpunaisia herkkuja ja tarjottavaksi lähtivät minikuppikakkujen lisäksi nämä suloiset vadelma-vaahtisleivokset
Ihanan rapsakat reunat. Ei siitä mihinkään pääse, ruisleipä se on sitä parasta leipää. Olen kokeillut tehdä kotona monenlaisilla resepteillä ruisleipää mutta nyt voin sanoa että näistä tuli ihan parhaita
NÄISTÄ kavispihveistä yhdessä hunajaisen fetakastikkeen kanssa tuli ihana herkkuannos. Täyttävyyttä ja proteiinia lisäsin helpolla Verson luomulaatuisella härkäpapumurskalla
Ihanan aamun sämpylät ovat siitä hauska tapaus, että niistä leipoutuu kaksi erilaista leipää. Kun sämpylä on leikattu kahtia, yläpuolen palassa makuaistia hellii paahtuneiden pellavansiementen pähkinäinen maku
Parhaimmillaan suklaamousse on oikein täyteläistä ja ihanan pehmeää, silloin sitä ei tarvitse edes syödä paljon kerralla vaan pienempikin määrä riittää
Kakun pohja on ihanan mehevä Devil's Food Cake-suklaapohja, kakun välissä ja päällä on ihana suklaatäyte/kuorrute sekä vielä raikas vadelmakermatäyte kruunaa kakun
En tiedä kuinka hyvin se parantaa masennusta tai ripulia, mutta tiedän että nämä pyörykät olivat ihanan raikkaan keltaisia ja ihan älyttömän hyvän makuisia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.