Ilmakuivattuunshinkkaankäärittykanajaperussalaatti. Tämän päivän ruokapolitiikkana toteutui tälläinen, herkullinen, raikas, maistuva ja ennenkaikkea terveellinen päivällinen
Kokeilin hiljan Real Simple -saitilta löytynyttä ilmakuivattuun kinkkuun käärittyäkananrintaa. Siksi olen aina silmä kovana etsimässä erilaisia kanareseptejä, hiljattain hehkutinkin tätä parasta kanamarinadia koskaan
Kokeilin hiljan Real Simple -saitilta löytynyttä ilmakuivattuun kinkkuun käärittyäkananrintaa. Siksi olen aina silmä kovana etsimässä erilaisia kanareseptejä, hiljattain hehkutinkin tätä parasta kanamarinadia koskaan
P. ä. t. i. n. y. h. e. p. v. k. o. l. a. f. r. u. j. s. R. ,. m. ö. T. 3. 0. -. 4. g. B. /. b. D. w. &. 1. d. V. ½. 2. L. C. I. S. c. (. ). M. 8. 9. K. 6. ) l. d l. t l
Keittiöstä leijuu hurmaava tuoksu ja eikä ihme, kanaa Igorin tapaan eli Igorin kanaa on tuloillaan. Tämä ruoka on sulattanut monen pöydässämme käyneen vierailijan sydämen ja se onkin perheemme ehdoton suosikkiruoka
Varmista että kanan palat ovat kypsiä ja katso että kastike on sopivan sakeaa. Suolaa ja pippuria. Leikkaa kanan fileet noin sentin kokoisiksi kuutioiksi
Resepti muistuttaa läheisesti intialaista kanaa korma, mutta koska maitotuotteet ovat nyt kiellettyjen listalla tukkoisuuden vuoksi, jätin sen pois ja käytin kookoskermaa
Poika pyyteli dippikastiketta Poppiksille, ja tällainen sitten syntyi. Eihän se tietenkään itselleen ruokaa laita päivän aikana, vaikka on koko seiskaluokan kotitaloutta opiskellut
O. l. e. n. a. i. o. u. t. k. h. f. d. s. y. ö. j. ä. V. r. ,. v. J. p. m. P. E. T. (. b. c. ). L. B. 2. -. 3. g. 5. 0. 1. /. R. 4. K. 7. M. F. t l. d l
K. E. S. Ä. I. h. a. n. i. k. e. s. ä. A. u. r. o. ,. v. y. t. j. l. m. d. M. p. (. ). ö. J. 6. 0. g. B. f. 3. R. 2. 1. C. /. T. V. P. 5. c. F. Ö. L. H. b. O. r k. t l. d l
Klassisesta toscanalaisesta Panzanella tomaatti-leipäsalaatista, on helppo loihtia kokonainen lämmin ateria lisäämällä annokseen kanaaja paistamalla se uunissa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.