Tänä vuonna perinteinen jouluruoka alkoi tökkimään heti joulupäivän jälkeen. Poikani söi kinkkua vielä tapaninpäivänä ja minulle maistui graavilohi, mutta sitten ei jouluruuat enää maistuneet, ei sitten millään
T. ä. m. j. u. s. t. o. k. a. p. i. n. e. r. y. h. v. l. S. K. ö. ,. E. d. P. -. Y. M. A. U. I. N. G. L. Ö. O. R. 1. 5. 0. g. 7. 4. (. 2. ). 8. /. 3. c. V. H. d l. t l
Vekotin on ihan siisti ja hyvä ratkaisu kun haluaa päästä operaatiosta helpolla. Vinkkinä muuten vastaavan tyylisten savustimien käyttäjille, että siivousoperaatio helpottuu huomattavasti, kun peität pellit/tippakaukalot alumiinifoliolla ennen savustuksen aloittamista
siinäkin on se ongelma, että tarpeeksi suurilla määrillä se alkaa maistua kitkerältä. käyttää ja psylliumia en halunnut laittaa, sillä lopputulos voi olla vähän
Se ikään kuin aloittaa myös perheemme joulun vieton. Puurojuhlasta alkaa myös toimiston joululoma. Myös kotonamme Viktorian joulupuurolla on oma paikkansa
* Jos muruseokseen menee liikaa maissihiutaleita ja se on liiankin murumaista (= murut eivät pysy yhdessä, vaikka seosta puristaa kämmenen sisällä), lisää hieman maapähkinävoita ja sulatettua rasvaa, kunnes se alkaa pysymään käsien välissä puristamalla kasassa
Nyt on muuten kiva resepti tulossa. Nimittäin jauhottoman pizzan ohje kaikille niille, jotka karppaavat, välttelevät jauhoja ja viljoja, diabeetikoille, vehnäallergisille, ja kaikille muillekin uusista kokeiluista keittiössä kiinnostuneille
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.