Kalle teki meille tätä pitkin nettiä hehkutettua avocadopastaa. Tykkään kyllä avocadosta ja tykkään pastasta, mutta jotenkin “avocadopasta” kuulosti vähän köyhältä
Suomalainen Ruokaloki täytti juuri vuoden ja täytyyhän synttäreiden kunniaksi toki leipoa kakku. Sen sijaan, että olisin teemaan sopivasti leiponut jotain erityisen suomalaista päätin kokeilla kakkureseptiä joka on pyörinyt pitkään mielessä eli Schwartzwaldin kakkua
Tässä muodossa yskänpastillit eivät tahmaa pienempien sormia. Täällä on pienille iskenyt kauhea yskäpitoinen flunssakuume ja monenlaista kokeiltu oloa helpottamaan
Ensinnäkin pahoittelen syvästi näin pitkään jatkunutta hiljaisuutta blogirintamalla. Tämä johtuu vain siitä, mihin niin moni muukin blogi aikaa myöten törmää
Koska itse en noudata mitään erityistä ruokavaliota, ei minulla ollut hoppua lähteä valmistamaan gluteenitonta bataattiburgeriakaan, joka aloitti maailmanvalloituksensa meillä Suomessa Torkkuja ja nokkosia -blogista
P. ä. t. i. n. k. o. e. l. a. s. u. m. v. c. d. p. S. r. ,. h. j. H. -. ). O. y. ö. A. x. &. G. f. M. T. N. 1. ½. (. 2. b. 3. 0. g. 4. 5. K. 8. %. V. L. R. I. /. w
On kevät ja parsakausi. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kauppoihin ilmestyy perulaisen ja chileläisen sijaan espanjalaisia ja unkarilaisia parsoja
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.