Ensimmäinen adventti on tulevana sunnuntaina, ja minä aloin tänään odottaa joulua. Niinpä pää alkaa täyttyä to do -listoista ja jouluruokien suunnittelusta
Ounastelen, että aivan raflaavimpaan jutunjuureen en nyt osunut, kun kaikki ovat hiusrajaansa myöten täynnä joulua ja arskat otsalla jo odottelevat kevätaurinkoa mehupaastolla
Tämä on jo melkein retroa. Tosin vähän hirvittää sanoa niin (tulee vanha olo), mutta totta se on. Voitaikinasta tehtiin kaikenlaisia kiemuroita joulutorttujen lisäksi jo hamassa lapsuudessani (silloin 70-luvulla)
Mehevä Daim-kakku. Keittiön pöydällä on pyörinyt jo jonkun aikaa tupla Daim. Se on todellakin kummallinen juttu sillä yleensä vastaavanlaiset herkut päätyy parempiin suihin alta aikayksikön
Se on varma kevään merkki kun makuaistimet alkavat vaatimaan grillattuja herkkuja. Karsinogeenien käristäminen elintarvikkeiden pintaan on ollut viimevuosina jopa korostetusti esillä, mutta samaan tahtiin on tittelöity grillimaistereita ja pieniä savustamoita on tupsahdellut mökkireittien varsille jopa runsaasti
Tänään meillä oli pastapäivä. Tuoretta nauhapastaa järkyttävän hyvän tonnikalakastikkeen kera. Meille meinas käydä Isännän kanssa huonosti, meinattiin haljeta molemmat, kun tuli syötyä ihan liikaa, mutta kun ei voinut lopettaa
Onpas aikaa kulunut viimeisestä päivityksestäni. Olen kuitenkin päättänyt, etten stressaa tällä blogilla itseäni, ja siksi onkin jäänyt paljon herkkuja "varastoon"
Tämä ei ole ruokablogi mistä löytyy monivaiheisia ja aikaa vieviä ohjeita. Teen aina muutamaa raaka-ainetta käyttäen herkullista ruokaa mitä jokainen kotikokki osaa omassa keittiössä valmistaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.