1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. H. e. i. j. a. h. y. v. ä. l. k. n. u. t. o. ). V. p. s. r. P. m. ,. S. N. d. c. B. f. -. (. K. T. 7. w. ö. b. ½. 3. 0. 5. 4. C. L. 2. O. ) l. d l. t l
Koostumus oli tosi pehmeä ja tottakai erittäin mustikkainen. Resepti löytyi Me-lehdestä (3/2015). 100 g kuivattuja aprikooseja. 2 dl (120 g pekaani- tai saksanpähkinöitä, käytin molempia noin puolet ja puolet). 150 g jäisiä mustikoita. Pingota leivinpaperi halkaisijaltaan 15-17 cm irtopohjavuokaan. 100 g kuivattuja aprikooseja. 2 dl (120 g pekaani- tai saksanpähkinöitä, käytin molempia noin puolet ja puolet). 150 g jäisiä mustikoita
1. 1. 1. 1. 1. R. a. k. l. e. i. p. o. m. u. s. t. n. ä. r. j. E. h. ö. y. ,. T. v. J. S. -. b. g. M. U. I. K. A. O. P. d. /. ). (. 7. 3. c. w. 2. L. Y. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.