Jokin aika taapäin blogeissa pyöri erilaisia pannupastojen ohjeita. Jo silloin ajattelin, että tuossapa on loistava, pikainen arkiruoka, mutta jotenkin kyseisen ruoan testaaminen vaan jäi
V. i. m. e. v. u. o. s. n. a. k. r. j. h. t. l. ä. d. y. ö. K. p. f. ,. P. -. C. U. b. w. T. S. 3. 0. 2. 5. ½. 1. g. F. L. A. N. 7. O. J. I. - l. t l. d l
Tänään, 15. 8. , vietetään kaikkien tv-kokkien äidin Julia Childin 100-vuotissynttäreitä. Moni ruokabloggaaja julkaisee tänään Julia Child –aiheisia juttuja päivän kunniaksi
Paljastui jo, että toin Ranskasta 3,5 kg Nutellaa. Hämmästyttävää, eikö niin. No eikä ole. Ei ainakaan siihen verrattuna, että toin saman verran kuivattua, suolattua ja pakastettua norjalaista turskaa
Wau. Tällaista herkkuleipää ei ole tässä keittiössä ennen tullutkaan vastaan. Micke bongasi moisesta leivästä kuvan Facebookissa ja päätti yllättää meidät eräs kesäaamu tällä ”kevyellä” aamupalalla
Pari päivää meni vähän hunningolla, torstai ihan silkkaa laiskuuttani. Eilen minulla oli hyvä syy olla tekemättä espanjalaista ruokaa, melkeinpä lääkärin määräys
Sain tosiaan synttärilahjaksi mehulingon, josta olin jo tovin haaveillut. Voitte vain kuvitella minkälanen hymy kasvoilleni ilmaatui, kun huomasin, että paketista paljastui mehulinko
Tässä raikas resepti, jossa kurkku yhdistetään henkilökohtaiseen suosikkiini minttuun. Kevyt keitto sopii alkupalaksi tai muuksi aterian lisäkkeeksi vaikkapa suolaisen piiraan kanssa
Tästä ollaan montaa mieltä. Nimittäin lisää-vain-neste-ja-paista-lahjoista. Eli leivonnaisen kuivat aineet mitataan kauniiseen purkkiin, liitetään mukaan ohje ja annetaan lahjaksi ystävälle, tuttavalle tai kadunmiehelle
Kääpiölinnan elämää voi seurata jatkossa myös Instagrammissa. Keräilen sinne aluksi parhaimpia kuvia blogista, mutta pääpaino tulee jatkossa olemaan blogin ulkopuolisissa jutuissa, tosin enimmäkseen ruokaan ja Kääpiölinnaan liittyen kuitenkin
H. e. l. p. o. m. u. t. a. k. -. i. T. ä. n. s. j. K. y. r. Y. v. ö. ,. h. d. 4. 3. 1. /. P. V. 8. 0. W. O. L. b. g. S. A. M. c. w. f. x. F. B. G. I. E. U. R. N. C. T l. r k. t l
Tällä reseptillä ribseistä tulee todella meheviä ja liha irtoaa luusta kuin itsestään. Salaisuutena on pitkä paistoaika miedolla lämmöllä (kuten pulled porkissa), mikä takaa täydellisen lopputuloksen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.