Tajusin kookoskerman ja tomaattikastikkeen yhdistämisen idean vasta vähän aikaa sitten, kun kävimme Tallinnassa syömässä African Kitchen'issä (erinomainen ruokapaikka muuten, kannattaa käydä jos on asiaa etelänaapuriimme)
Chililohi á la Sara ja á la Liinu 1 kg lohta. Olen rakastunut hoisinkastikkeeseen. Se on meidän keittiön yksi vakiomauste, me kun tykätään kaikesta itämaisesta
Viime aikoina olen innostunut yhdistämään loheen itämaisempia makuja. Muutenkin himoitsen tällä hetkellä aasialaisia ruokia, ja tällä viikolla menussa onkin ollut maapähkinäkanaa, chililohta ja kookoscurrya
Intialaistyylinen kasvispata (2-3 hengelle). Intialainen ruoka ei kuulu vahvuusalueisiini (jollei vahvuudeksi lasketa sitä, että syö sitä verrattain usein ja mielellään
Chililohta kermaisella hernekastikkeella. CHILILOHTA JA MAUKAS HERNESOSEKEITTOLohta yksi reilu file per ruokailijaKasvislientä 7 dlKermaa 2 dlPakasteherneitä 400 grammaaChiliä noin 5 - 10 grammaa (rawit)Sipulia n
Chililohi Tervasiirapilla. chililohi Tervasiirapilla. Hyvä ruoka, kuten monesti on ollut esillä, muodostuu usein juuri niistä hyvistä raaka-aineista ja toisiaan tukevista elementeistä
Mainitsinkin jo, että olen innostunut yhdistämään lohen kaveriksi aasialaisia makuja. Teriyakilohesta vinkkasin täällä, ja nyt olisi vuorossa chilipaahdettua lohta hapanimeläkastikkeessa bataattipedillä
Lopputulos oli intialaistyylinen ja aika kaukana alkuperäisestä mutta myös todella herkullinen. Tämä päivä oli taas yksi niistä päivistä, kun sitä kaivelee kaappeja ja yrittää keksiä lennosta jotain perheelle ruoaksi
Chililohi. Kun Juhannusaatto syötiin perinteistä savustettua lohta uusien perunoiden kera, niin Juhannuspäivänä syötiin kirjolohta vähän erilaisella tavalla
Yksi lempiruuistani ja kaikkien ystävieni rakastama chililohi. Yksinkertaisin herkkuresepti ikinä. Tämän osaa tehdä kuka tahansa tumpeloinkin ruuanlaittaja
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.