T. i. e. d. u. s. t. l. n. h. r. a. P. y. v. ä. j. o. p. ,. m. k. H. b. g. L. S. f. -. I. K. R. ö. (. ). 4. F. E. J. M. A. c. U. D. N. ½. 1. 8. 0. B. 5. 6. 2. 3. V. r k. d l
J. ä. r. v. e. m. p. l. a. s. t. i. k. u. n. y. h. d. o. M. j. T. ,. ö. O. V. R. P. 1. 5. 0. g. 2. E. -. (. /. 3. ). %. 4. f. S. L. 8. c. K. H. A. d l. t l
K. y. l. ä. p. s. k. u. a. o. i. e. t. M. h. r. v. n. j. S. T. m. ,. b. g. &. -. U. L. A. ". N. 2. 0. 1. 9. d. 4. (. ). V. Y. P. c. 6. %. I. H. d l. r k
Itsellä porkkana- ja kurpitsakakkuja tulee leivottua erityisesti syksyllä. Tavallinen porkkanakakku tuorejuustokuorrutuksella saa hiukan juhlavamman ilmeen kun sen koristelee vähän normaalista porkkanakakusta poiketen
Ranskalainen suklaatorttu. Isäni on suuri suklaan ystävä ja tänään on hänen syntymäpäivänsä. Tein isälle hänen lempisuklaakakkunsa ja kuvailin sitä Lidlistä kolmella eurolla ostettujen tulppaanien kanssa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.