Isänpäiväateria
Helmin HeVi-osasto
Helmin HeVi-osasto
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • voita
  • piparjuuritahnaa
  • rapeaa salaattia
  • hapankorppua
  • ranskankermaa
  • etikkapunajuurta kuutioina
  • tilliä
  • keitettyjä perunoita
  • ranskankermaa
  • väkevää sinappia
  • ruohosipulisilppua
  • 5 dl suppilovahveroita
  • 2 kpl sipulia
  • 2 kpl valkosipulinkynttä
  • 1 rkl voita
  • 1 tl hunajaa
  • 3/4 dl korppujauhoja
  • 200 g ranskankermaa
  • 2 kpl munaa
  • 2 rkl lihafondia
  • 2 rkl tuoretta rosmariinia
  • 1 tl suolaa
  • 3/4 tl mustapippuria
  • 1/2 tl valkopippuria
  • 1/4 tl neilikkaa
  • 1 kpl laakerinlehteä
  • puolukkasurvosta
  • 200 asteessa noin
  • 400 g porkkanaa
  • 300 g lanttua
  • 150 g juuriselleriä
  • 150 g palsternakkaa
  • 1 kpl sipulia
  • 2 rkl voita
  • 1,5 dl vettä
  • 2 tl kasvisliemijauhetta
  • 1,5 dl ruokakermaa
  • 1/2 tl mustapippuria
  • 1/4 tl valkopippuria
  • 1 tl omenaviinietikkaa
  • 2 tl hunajaa
  • 4 rkl persiljaa
  • 10 perunaa
  • suolaa, muskottipähkinää

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.