Pitäisi syödä enemmän kalaa, mutta meillä ollaan sen suhteen vähän nirppuja. Itämaiset kalapihvit. Ei saa olla ruotojaja muutenkin nyrpistellään herkästi - minä mukaanluettuna
40 g voita paloina40 g vehnäjauhoja1/2 - 1 liemikuutio2 tl currya10 g sitruunamehuapari ripausta pippuriaripaus sokeria400- 500 g* keitinlientä/ vettä100 g kermaa tai maitoa1. 40 g vehnäjauhoja
Mun mielestä lihapyörykät ei kaipaa muuta ku sipulia, mausteita ja kananmunaa sitomaan. Useimmissa lihapyöryköissä minua haittaa eniten se, että niihin on käytetty lihan sijaan tolkuttomasti korppujauhojaja muita aineita
Lisää persilja, sipulin puolikkaat ja valkosipulin kynsi. Lisää leipämurska ja loput aineet. Pyörittele broileripyöryköiksi ja asettele alempaan ja ylempään Varoman koriin tasaisesti
Laita broileri tilavaan kattilaan, peitä kylmällä vedellä ja kuumenna kiehuvaksi. Currykastike. Kaada vesi pois ja huuhtele sekä kattila että broileri huolella
Kaada valmiit suikaleet kattilaan ja kaada joukkoon valutetut ananaspalat ja cocos&lime kerma. (kuvan annoksessa mukana myös fetakuutioita)Jos olet kyllästynyt syömään kanan kanssa aina currykastiketta, niin voisit kokeilla vaikkapa seuraavanlaista vaihtoehtoa
½dl korppujauhoja. Sekoita ainekset ja paista voissa pannulla, kunnes kypsiä. ½dl korppujauhoja. Sekoita ainekset ja paista voissa pannulla, kunnes kypsiä
Sekoita vesi, korppujauhotja mausteet ja anna niiden turvota hetki. Lisää jauhelihaja kananmuna. Tarjoa riisin, pastan tai perunasoseen ja keitettyjen vihannesten kanssa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.