U. u. n. i. s. a. h. d. t. e. r. v. p. ,. o. k. l. j. m. g. y. ö. ä. S. L. H. J. P. K. Ä. O. T. I. N. b. V. f. -. 6. 0. 7. ". 1. 5. –. 2. M. A. ½. 4. 3. (. ). R. /. k g. d l
Tämä pikaversio syntyy sen sijaan sekoittamalla tomusokeriin vettä ja sitruunan mehua. Innostuin Vappuna tekemään läjän donitseja uunissa ihanalla ohjeella
Aivan täydellinen sunnuntairuoka on hitaasti uunissa kypsytetty palapaisti. Eipä tarvitse vahtia lieden äärellä kapusta kädessä että kiehuuko vai eikö tai palaako pohjaan vai eikö
Joskus teen pizzaa ihan uunissa niistä värkeistä mitä on saatavilla. Pohjan päälle laitan joko kaupan luomuketsuppia tai valmista luomu tomaattikastiketta tai sitten teen itse jonkin sortin kastikkeen väliin
Ostin kaupasta noin 2,5 kg painoisen kasslerpalan, joten siitä piisaa meille aika monta ateriaa tehtäväksi. Kypsennä ensin noin 175 asteisessa uunissa ½ tuntia ilman kantta/foliota. Tällainen mötikkä oli noin 2,6 kg painava kasslerpala. Hintaa tällä koko palalla oli tarjouksessa noin10 e, joten aika edullinen köntt oli. paikallisesta lihakaupasta saa ostettua kassleriakin vaikka kuinka pienen palan, tosin hintaa sillä on 8 e/kg, mutta on se kyllä hintansa väärttiä. 175 asteisessa uunissa
Perinteisin kuorrute syntyy yksinkertaisesti vedestä ja tomusokerista. Uunissa paistettavat donitsit ovat tulleet suosituiksi kotileipureiden keskuudessa niiden helppotekoisuuden ansiosta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.