ITALIALAINEN KESÄKURPITSA-RICOTTA -PIIRAS
Puolialaston kokki
Puolialaston kokki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 4 kpl pieni
  •  
  • Täyte
  • 200 g ricotta-tuorejuustoa
  • 1 valkosipulin kynsi hienonnettuna
  • 2 rkl rosmariinia hienonnettuna
  • 2 rkl timjamia hienonnettuna
  • 1/2 dl aurinkokuivattuja tomaatteja hienonnettuna
  • 1 kananmuna
  •  
  • Päälle
  • 1 kesäkurpitsa 2rkl neitsytoliiviöljyä
  • mustapippuria myllystä
  • merisuolaa rouhittuna

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.