1. Aloita. takaperin. kuskuksesta. Kuumenna vesi ja sahrami kiehuvaksi, kaada liemi kuskusryyneille. Anna kuskusin turvota 10-15 minuuttia ja kuumenna sitten uudestaan, sekoita kuskus ilmavaksi haarukalla ja lisää mielellään nokare voita
Minä ja makkara. Siinä on pitkä ja onnellinen suhde. Ja nythän puhutaan kunnon raaka-aineista tehdystä kokolihaisesta raakamakkarasta - on se sitten pohjoisyorkshireläisen lihakauppiaan itse valmistama possumakkara, tunisialaiselta torikierrokselta mukan napatut mausteisenyrttiset lammasmerguezit, espanjalaisten rakastamat chorizot tai sitten ihanan rustiikkiset italialaiset maalaismakkarat, jotka ovat saaneet silmät kiiltämään, posket hehkumaan ja runosuonen virtaamaan jo aikaisemminkin
Vaikka ulkona sataa, niin tuossa paistaa Amalfin aurinko. Tässä auringon korviketta tähän kesäkuuhun. Edellinen sitruunakakku -yritys valui kirjaimellisesti uunin pohjalle, mutta tämä onnistui jo paremmin
MELKEIN KUIN ITALIALAISTA JÄÄTELÖÄ - SMOOTHIE. Verigreippiä. Muistan vieläkin sen haltioituneisuuden, jonka vallassa olin päästessäni ensimmäistä kertaa italialaiseen jäätelöbaariin
Leila Leipoo -ohjelmassa leivottiin vastikään Italialaista FOCACCIA- leipää ja halusinkin itse testata herkullista reseptiä ja palauttaa makoisan maun suuhuni
* Tiramisuun kannattaa käyttää italialaista mascarponea. Se paras tiramisu. Pääsiäisenä meillä nautiskeltiin mielettömän pehmeän ja muutenkin ihanan kahden suklaan kakun lisäksi toisellakin herkullisella kakulla
1 dl italialaista ruokakermaa (tai mascarponea tai smetanaa). Rakastan tryffeliä ja se oli ennen minulle lähiruokaa parhaimmillaan, sillä mustaa tryffeliä kasvaa entisillä kotiseuduillani Umbriassa, jossa siitä tehdään taivaallisia herkkuja, vaikka umbrialainen keittiö pääsääntöisesti onkin ns
Tämä ei ole ehkä sitä aidointa italialaista, mutta maistuvaa joka tapauksessa. Oma suosikkirisottoni sisältää joko erilaisia sieniä tai vihreää tankoparsaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.