En muista milloin viimeksi olisin tehnyt italianpataa. Tämä italianpata sai tomaattisen makunsa paseeratusta tomaatista ja, koska jätin padasta suolan kokonaan pois (aikuiset voi lisätä sitä omalle lautaselle), antoi tomaatti siihen myös kaivattua lisämakua
Y. k. s. i. p. a. r. t. ä. u. h. e. l. n. o. v. ,. y. j. O. m. b. d. M. I. (. -. ). ö. S. N. c. L. 2. 5. 0. 9. f. 6. R. 3. 1. A. T. w. G. g. H. z. +. K. E. J. P. d l. m i
M. i. e. t. k. ö. m. ä. v. a. r. u. s. h. o. n. O. p. j. N. y. l. ,. d. K. b. g. -. G. c. q. P. H. 4. …. 1. 5. 0. f. 3. w. 2. L. S. /. (. ). V. T. J. k g. d l. t l
Vapaapäivänä on mukava ottaa rennosti siellä keittiönkin puolella. Pitkään haudutetut ruoat ovat ihanteellisia siihen hommaan, koska ne valmistuu kuin itsestään uunin lämmössä
Pitkästä aikaa pulled porkia. Ja olipas se taas hyvää. Tämänkertainen pulled pork sai vivahteensa Farangin karamellipossun -ohjeesta, ainakin tuon karamellin osalta
Nyhtöpossua on tehty viimeisen vuoden aikana ahkerasti vaikka millä reseptillä. Minunkin blogista löytyy nyhtöpossun lisäksi nyhtökanaa ja nyhtölammasta
Tänä kesänä kokeilin kasvimaallani ensimmäistä kertaa lehtikaalin kasvatusta. Sain sisareltani viisi lehtikaalin tainta ja istutin ne kohopenkkiin, suojakankaan keskelle leikattuihin reikiin
Italianpata oli ainaisesti läsnä lapsuudessani, ja se oli yksi ehdottomista suosikeistani. Aikuisiällä ei ole kuitenkaan italianpataa tullut syötyä ollenkaan
N. y. h. t. ö. p. o. s. u. 4. a. n. 1. ,. 2. k. g. r. l. e. i. M. ½. d. R. S. J. K. m. T. j. V. B. Q. (. I. ä. ). O. Y. H. v. f. 0. 5. -. 6. A. L. c. w. /. 4 2. k g. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.