O. o. n. t. e. h. y. i. p. a. r. k. v. u. d. s. b. ä. m. j. I. l. ,. ö. w. c. T. (. ). ". E. K. B. A. 2. g. 1. 7. %. 0. ½. 5. f. J. 4. -. V. S. …. 3. F. /. N. +. L. U. k g. d l. t l
luvassa ei ole tällä kertaa sokerisen makeita herkkuja, vaan itsetehtyä leipää, joka sisältää runsaasti kuituja ja ravinteikkaita siemeniä ja joka valmistuu perinteisiä sämpylöitä nopeammin uuninpellille taputtelemalla
I. t. s. e. h. y. v. a. n. i. l. j. k. r. m. o. p. u. T. ä. d. K. ,. M. P. ö. ). N. 1. 2. 5. g. 7. 4. V. (. 0. 3. =. O. A. L. -. 8. R. S. J. *. Ä. B. w. F. c. b. t l. d l
I. t. s. e. h. y. D. a. i. m. r. ä. d. l. T. n. k. o. v. j. u. K. p. ö. ,. f. H. S. L. M. (. ). P. N. J. A. E. -. 1. 2. 0. 9. g. O. 5. 3. x. c. V. b. 4. *. Ä. 6. B. w. F. t l. d l
Tää mustikkahillo passaa moneen käyttöön ja on supernopee ja helppo tehdä. Kukkuralusikallinen tätä puuron päälle, kakun väliin, jugurttiin, piirakkaan, itse paistettujen munkkien sisään, lettujen kera tai vaikkapa paahtoleivälle - Ahhh
K. u. t. e. n. v. i. m. p. o. s. a. k. r. ,. ä. j. l. ö. M. g. -. c. d. h. T. y. S. O. G. b. J. ~. 4. 3. 1. /. V. Y. A. P. (. ). 2. 5. 0. L. ½. d l. t l
K. i. r. j. o. t. e. l. n. ä. ,. m. a. c. s. y. k. u. ö. H. v. p. T. h. G. g. d. J. ". -. A. 6. 4. 2. 5. 1. (. 0. 3. ). L. N. S. Ä. M. I. U. D. P. E. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.