Löysin kaupasta suomalaista lehtikaalia. Olen odottanut milloin sitä saa, sillä haluan käyttää sitä sen suuren kuitupitoisuuden takia, 100 g päivässä täyttää kuitujen tarpeen
Mureke on se ruoka,mitä aika useinkin tehdään(tai usein ja usein,ehkä n. kerran kk) ihan vaan siksi, kun se on niin helppo lykätä uuniin,(ja on tietysti hyvää)milloin sinällään,milloin pekonilla peitettynä,milloin täytettynä,ilman lisukkeita tai lisukkeiden kanssa,kuten tässä sipulin ja omenan
Ihanan rapea ja erittäin ravinteikas lehtikaali toimii tämän salaatin pohjana. Halusin tehdä salaatin, josta löytyy kunnolla rouheutta ja rakennetta, joten raaka-aineetkin saivat olla sopivan rapsakoita
Tarjoile wasabicloslawn kera. Itämainen Grillauskastike. Itämainen Grillauskastike. Kesällä on suorastaan pakko herkutella grillikyljellä tai ribseillä
P. a. r. i. v. k. o. h. u. p. e. n. m. t. M. ä. l. ö. y. f. s. ,. j. b. g. S. H. d. K. A. T. E. …. -. D. (. 1. 5. c. ). 2. 7. 0. 4. /. 3. L. 8. V. Y. 6. O. J. N. c m. d l. t l
Kuori juurekset ja sipulit. Pilko ne peukalonpään kokoisiksi paloiksi. Mausta poronpotkat suolalla ja pippurilla, jauhota ne kevyesti ja ruskista pannulla öljyssä
Itämaisen sieni-pinaattipiirakan seuraksi voit sekoittaa yrteillä maustetun jogurttikastikkeen. 1. Sulata pakastetaikina tai valmista voitaikina hyvissä ajoin, jotta se ehtii levätä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.