Ei jäätelökonetta. Ja mikä olisi ihanampi makuyhdistelmä kuin raparperi ja vanilja. Vedin siis johtopäätöksen, että jäätelökonetta käyttäessä kannattaa kiehauttaa kerma
Innostuin viime viikolla leipomaan näiden ihanien ja paljon kehuja keränneiden raparperi-valkosuklaamuffinssien lisäksi raparperimuffinsseja rapealla kaneli-kauramurupäällisellä
Avaimena onnistumiseen on oikeastaan vain tarpeeksi vähäinen sekoittaminen massaa kuumentaessa sekä massan jäähdytys superkylmäksi ennen jäätelökoneeseen laittamista, jotta kerma ei sitten jäätelökoneessa kirnuunnu voiksi ja muodosta jäätelöön pieniä rasvarakeita
RAPARPERI-LEMON POSSET. Raparperi, tuo tunkion kuningatar. Mutta kun yhdistää raparperiin raikkaan sitruunan, täyteläisen kerman ja vielä sokeria, tulee hieno jälkiruoka
Helpompi olisi tietysti ollut kiertää koko asia ja nimetä tämä jälkiruoka raparperi paahtovanukkaaksi, mutta pitihän se nyt antaa kevään ensimmäisille hennoille raparperinvarsille niiden ansaitsema arvo ja nimetä jälkkäri elegantimmin
+. M. u. i. s. t. a. e. k. o. n. N. l. ä. y. j. p. v. m. ö. h. K. r. ,. d. S. J. -. D. R. (. 2. 8. ). 1. 5. ¼. ½. 0. g. 3. 6. O. L. H. V. Ä. T. P. 9. 4. ". d l. r k. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.