T. ä. m. o. n. t. d. e. l. a. h. p. j. y. v. i. k. r. ". s. u. ). P. 2. 0. g. K. H. R. ,. 5. -. 1. c. J. S. V. 4. 6. ö. b. M. 3. ½. /. D. L. N. (. ) l. c m. d l. k p. t l
V. i. k. o. n. l. p. u. a. s. e. ä. t. r. j. ,. h. m. K. E. A. v. d. T. y. R. P. I. H. L. O. J. G. U. 4. -. 6. 0. g. 2. 1. 5. (. %. ). Y. ö. c. d l. t l
Muistelen yli kymmenen vuoden taakse, kun tein ensimmäisen kerran tiramisua kokkiharjoitteliana. Silloin oli kaksi erilaista tapaa, joilla tiramisu yleensä valmistettiin
Maistoin tällaista jälkiruokaa viime kesänä Barcelonan Els Quatre Gats –ravintolassa (siitä kokemuksesta lisää täällä), ja nyt sain vihdoin aikaiseksi kokeilla sitä itse
Voit kokeilla jälkiruokaan myös muita marjoja. Ohje, kuvia ja lisätietoja löytyy blogistani. Jos käytät pakastettuja marjoja, levitä jäiset punaherukat uunivuokaan tasaiseksi kerrokseksi
Blineille resepti löytyy täältä. Blinien lisäkkeeksi varmaankin käy mikä tahansa mihin mielikuvitus yltää, mutta monia klassisia yhdistelmiäkin on näille herkuille muodostunut
Joulun ihanaiset leivonnaiset on syöty, on aika keventää herkkuja =). Uusi vuosi on mukava ottaa vastaan raikkaalla, hedelmäisellä ja niin helpolla jälkkärillä =)
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.