Jokainen tunnistaa varmaan tilanteen, kun perheelle pitäisi taikoa ruokaa, mutta jääkaapissa on vain epämääräisiä pussinpohjallisia ja pakastepurkillisia sitä sun tätä ruuantähdettä
Hävikkiruoka on ainakin Helsingissä noussut otsikoihin kun esimerkiksi Kallion alueella on aloittanut hävikkiruokaa hyödyntävä From Waste to Taste -ravintola
Lauantai päivä on alkanut mukavasti. Aamulla katselin jääkaappiin ja ajattelin valmistaa eilen jo suunnittelemaani broilerisalaattia päivän ruoaksi, mutta ajatukset muuttuivat nopeasti
Peruna peruna peruna. Se kouluruoan perusta. Se kuminen pallo, joka noukittiin sieltä kattilasta ja syötiin, koska se maistui paremmalta kuin porkkanaraaste johon oli sekoitettu rusinoita tai kiinankaali, jota kutsuttiin salaatiksi
Mietin pääni puhki, miten tämän nimeäisin, mutta tyhjää löi. Riisivanukas tähteistä ei kuulosta kovin herkulliselta, mutta parempaan en tällä hetkellä pysty
Somessa kuulemma kohkataan kasvissyönnistä. Kaverini oli jakanut tämän blogitekstin ja tajusin että olen itsekin kuullut viimepäivinä jonkinlaista vastarintaa
Tämä tuli tehtyä jokin aika sitten, mutta on edelleen ajankohtainen. Jääkaapissa on usein maitotuotteita , joissa parasta ennen päivämäärä kolkuttelee tai on jo mennyt
Ei sitä lampaanviulua montaa kertaa viitsi syödä, aivan kuin ei joulukinkkuakaan. Joulukinkku uppoaa helposti hernekeittoon ja lampaanviulun lopusta tulee mainiota lammas-fetapataa
Moikka,. Ja hyvää äitienpäivää kaikille äideille. Etelä-Suomessa on ollut koko viikonlopun ihanat kelit, aurinko on paistanut ja lämmintä ollut, ihanaa ihanaa
Alkuperäinen resepti on niin hyvä ettei se juurikaan vaadi tuunausta. Aika tarkasti kaksi vuotta sitten Peggyn pieni punainen keittiö julkaisi ohjeen Igorin kanalle
Taisi olla työkavereilla mua aika kova ikävä, kun heti töihin päästyäni mulle iskettiin pussillinen aineksia käteen, josta piti kuulemma loihtia kinkkupiirakkaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.